MITROVIĆ I MILINKOVIĆ SAVIĆ MATIRALI RONALDA: Sada fokus prebacuju na Ligu šampiona

V.M.

04. 12. 2023. u 08:00

U poslednjem kolu azijske Lige šampiona, Al Hilal će dočekati iranski Mazandaran (17.00).

МИТРОВИЋ И МИЛИНКОВИЋ САВИЋ МАТИРАЛИ РОНАЛДА: Сада фокус пребацују на Лигу шампиона

FOTO: AP

Al Hilal je pre nekoliko dana imao najteži ispit ove sezone i položio ga je sa desetkom. Dočekao je ekipu Al Nasra i potpuno ju je nadigrao u obračunu vodećih timova saudijske Profesional lige.

''Plavi talas'' je slavio sa 3:0, a u glavnim ulogama su bili srpski reprezentativci. Sergej Milinković Savić je načeo mrežu Al Nasra u 64. minutu, da bi u samoj završnici meča sa dva pogotka pobedu potvrdio Aleksandar Mitrović koji ne prestaje da trese mreže od kada se letos preselio u Aziju.

Tim trijumfom četa Žorža Žezusa se usamila na vrhu tabele domaćeg prvenstva, a sada fokus prebacuju na azijsku Ligu šampiona.

Tu su takođe prvi u svojoj grupi ''D'' i obezbedili su igranje u nokaut fazi takmičenja sa 13 osvojenih bodova u uvodnih pet kola, ali sigurno je da će danas ozbiljno shvatiti meč jer će želeti da bez poraza završe prvi deo takmičenja.

Takođe, Al Hilal se nalazi u seriji od 14 vezanih pobeda u svim takmičenjima i fudbaleri domaćina će biti orni da produže taj niz.

Za protivnika će imati Mazandaran koji su u drugom kolu već savladali sa 3:0.

Iranski predstavnik nema za šta da se bori, treći je u grupi sa šest osvojenih bodova i neće imati nikakav pritisak na današnjem duelu.

Iako se očekuje da Žorž Žezus pruži šansu igračima koji nisu igrali često do sada, i dalje očekujemo rutinsku pobedu domaćina.

NAŠ TIP: 1&|1+||1+ (kvota 1,60)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)