OSASUNU MUČI NEEFIKASNOST: Kvalitet je na strani Sosijedada

O. M.

02. 12. 2023. u 12:30

U 15. kolu španske La Lige Osasuna dočekuje Real Sosijedad. Utakmica je na programu u subotu od 21 čas na stadionu El Sadar.

ОСАСУНУ МУЧИ НЕЕФИКАСНОСТ: Квалитет је на страни Сосиједада

EPA

Domaći tim još traži formu iz prošle sezone koju su završili na odličnom sedmom mestu, uz učešće u finalu Kupa Kralja. Trenutno su 14. na tabeli La lige sa 14 bodova, samo šest više od zone ispadanja. Bez pobede su četiri kola a slavili su samo dva puta na poslednjih 12 utakmica u svim takmičenjima.

Kod kuće su vezali dve utakmice bez pobede. Posle poraza 4:2 od Đirone, nekako su uspeli da izvuku bod protiv Las Palmasa (1:1).

Problem je neefikasnost, tim Jagobe Arasatea samo je 16 puta pronalazio put do protivničke mreže, što je manje i od pretposlednje Granade, a isto koliko je postigla poslednja Almerija, koja nema još nijednu pobedu.

Srpski internacionalac Darko Brašanac opet neće biti u sastavu ekipe iz Navare zbog problema sa povredom mišića. On se skoro vratio u trenažni proces ali je obnovio povredu pre nego što je uspeo da zabeleži neki minut na terenu. Poslednji put je igrao u aprilu kada se i povredio na utakmici protiv Elčea.

Sosijedad uspešno igra na dva fronta. Sa Interom će u poslednjem kolu grupne faze odlučivati o prvom mestu u Ligi šampiona, do kje na domaćoj sceni blizu vrha, odnosno na šestom mestu.

Ove sezone izgubili su samo tri utakmice i to od Real Madrida, Barselone i Atletiko Madrida pa je jasno na čijoj strani je kvalitet u današnjem susretu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,25)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije