MOŽE LI RAZIGRANI SRBIN DA ZAUSTAVI BETIS? Andalužani ne znaju za poraz na poslednjih 13 utakmica u svim takmičenjima!

V.M.

30. 11. 2023. u 09:53

U okviru petog kola Lige Evrope, fudbaleri Betisa će pokušati da se održe na prvom mestu grupe ''C'' kada budu gostovali Sparti iz Praga (18.45).

МОЖЕ ЛИ РАЗИГРАНИ СРБИН ДА ЗАУСТАВИ БЕТИС? Андалужани не знају за пораз на последњих 13 утакмица у свим такмичењима!

Foto: Profimedia

Gosti su drugo najjače evropsko takmičenje započeli porazom, ali nakon toga su uhvatili zalet i ostvarili tri vezana trijumfa koja su im trenutno dovoljna za prvo mesto u grupi ''C''.

Imaju dva boda više od Rendžersa, kao i pet u odnosu na Spartu, tako da im je i remi dovoljan kako bi osigurali igranje u nokaut fazu, ali sigurno će ići na pobedu jer žele da ostanu na čelu grupe koje garantuje direktan plasman u osminu finala.

Betis je za vikend ostvario novu pobedu savladavši Las Palmas sa 1:0 i tako je nastavio svoj fantastičan niz od 13 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. 

Tu seriju je započeo krajem septembra i za vreme nje je ostvario osam pobeda uz pet odigranih remija.

Sa druge strane, Sparta se nalazi u teškoj situaciji jer može igrati u drugoj fazi Lige Evrope, a može se desiti i da ostane bez Evrope na proleće.

Zaostaje tri boda za drugoplasiranim Rendžersom, dok ima samo poen više od poslednjeplasiranog Arisa iz Limasola, tako da nas očekuje veoma zanimljiva završnica u grupi ''C''.

Češki velikan je dobro otvorio takmičenje, trijumfom nad Arisom, ali nakon toga je osvojio samo jedan bod u naredna tri meča.

Odličnu sezonu u redovima domaćina igra srpski fudbaler Veljko Birmančević koji je odigrao 21 meč na kojem je postigao osam pogodaka i podelio šest asistencija.

Sparta je za vikend savladala Zlin sa 2:0 i tako sačuvala prvo mesto na tabeli češkog prvenstva.

Na prvom duelu večerašnjih rivala na ''Benito Viljamarinu'' Betis je slavio sa 2:1 posle preokreta, a mi verujemo da će ponovo oba tima zatresti mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!