RIMLJANI CILJAJU NOKAUT FAZU: Keltima se gasi i poslednja nada?

V.D.

28. 11. 2023. u 10:52

U uvodnom meču petog kola grupne faze Lige šampiona večeras od 18.45 na rimskom Olimpiku sastaće se Lacio i Seltik

РИМЉАНИ ЦИЉАЈУ НОКАУТ ФАЗУ: Келтима се гаси и последња нада?

Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK

Lacio slabo igra u Seriji A i trenutno je tek 11. na tabeli sa 17 osvojenih bodova što je za 15 manje od lidera Intera. Sa druge strane Seltik je dominantan u Škotskom prvenstvu i nema poraz na 14 odigranih utakmica sa lepom zalihom od osam bodova u odnosu na najvećeg rivala Rendžers koji ima meč manje. 

Za vikend se večerašnji rivali nisu radovali. Rimljani su doživeli pomalo šokantan poraz od poslednjeplasirane Salernintane kojoj je to bio prvi trijumf u sezoni dok su "momci u zelenom" samo remizirali sa prosečnim Madervelom na "Seltik parku".

Što se Lige šampiona tiče tu je situacija malo drugačija. Lacio se nalazi na drugoj poziciji u grupi "E" sa sedam osvojenih bodova dok Seltik ne može da prenese igre iz Premijer lige Škotske u Evropu i samo je osvojio jedan bod protiv Atletiko Madrida pa mu je ovaj meč poslednja nada za plasman dalje.

Trener Maurisio Sari na večerašnjem meču neće moći da računa na Kasalea, Romanjolija, Vekina i Zakanjija dok su pod znakom pitanja nastupi Rovele i prehlađenog golmana Provedela koji se proslavio izjednačujućim pogotkom na meču protiv Atletiko Madrida u poslednjim sekundama meča.

Puleni Brendana Rodžersa će biti oslabljeni za neigranje Japanaca Hatate i Maede (crveni karton protiv Atletiko Madrida) kao i Palme koji je zaradio suspenziju zbog žutih kartona.

Biće ovo četvrti međusobni duel Lacija i Seltika. Zanimljivo je da su sva tri meča završena rezultatom 2:1 od toga dva u korist "kelta".

Iako kvota na Lacio raste mi verujemo da će domaći tim ipak slaviti i napraviti veliki korak ka nokaut fazi. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,62)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 3,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)