"PČELE" KONAČNO PALE U "KOŠNICI": Oldam igra previše nerešenih utakmica

O. M.

22. 11. 2023. u 12:44

BARNET dočekuje Oldam u 21. kolu Nacionalne lige, petog razreda engleskog fudbalskog sistema. Utakmica se igra od 21 čas u Londonu.

ПЧЕЛЕ КОНАЧНО ПАЛЕ У КОШНИЦИ: Олдам игра превише нерешених утакмица

Foto: Profimedia

"Pčele" su vezale dva poraza, a u subotu su prvi put ove sezone poklekli u svojoj "košnici", stadionu "Hajv" u londonskom Kanons parku.

Bolji je bio Gejtshed, a ako je iko morao da pobedi Barneta na njihovom terenu, onda je to ova ekipa koja je više bodova osvojila na strani nego kod kuće.

Barnet je i dalje drugi, s tim što su Bromli, Gejtshed i Alderšot iskoristili ova dva poraza "pčele" i smanjili zaostatak u borbi za drugo mesto. S druge strane, vodeći Česterfild je odmakao dodatna tri boda, ali je i dalje dostižan na plus osam. 

Prvo mesto donosi plasman u Ligu dva, a drugo i treće direktan prolaz u polufinale plej-ofa.

Barnet je prošle godine bio peti, ali je ispao već u prvom krugu plej-ofa. Ipak, ova ekipa je napravila veliki iskorak u odnosu na dve sezone pre te kada su zauzeli mesto u donjem delu tabele. U sezoni 2020/21 bili su čak poslednji, ali su ostali u Ligi jer niko nije ispao nakon što se Maksfild ugasio a Dover izbačen u šesti razred jer je odbio da igra pod datim finansijskim uslovima.

Oldam je ove sezone skoro polovinu utakmica remizirao. Zbog toga je ekipa koja je pre početka sezone slovila kao favorit za plasman u Ligu dva, trenutno na pet bodova zaostatka za sedmoplasiranim Altrinkamom i namučiće se da izbori makar plej-of.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)