OBRAČUN BIVŠIH PRVOLIGAŠA: Gosti ne znaju šta je remi od starta prvenstva

V.M.

18. 11. 2023. u 10:30

U 11. kolu druge portugalske lige Tondela će u obračunu bivših provligaša ugostiti Feirense (16:30).

ОБРАЧУН БИВШИХ ПРВОЛИГАША: Гости не знају шта је реми од старта првенства

Profimedia

Oba tima igraju promenljivo ove sezone i zbog toga se pred ovaj susret nalaze na sredini tabele, domaćini su trenutno 11. sa 13 osvojenih bodova, dok su gosti sakupili poen manje i zauzimaju 12. mesto.

Može se reći da igraju potpuno drugačiji stil fudbala pošto na Tondelinim mečevima redovno pada veliki broj pogodaka o čemu svedoči njena gol-razlika (17:19), dok Feirense ima jedan od najgorih napada lige i samo je devet puta tresao mrežu svojih rivala.

Zaniljmivo je da gosti i dalje nisu odigrali nijedan remi od starta prvenstva i do sada su ostvarili četiri pobede uz šest poraza.

Što se tiče forme, oba tima dočekuju ovaj meč u pozitivnoj atomsferi jer su u proteklom kolu upisali pobede, Tondela je savladala Viljavardense, dok je Feirense bio bolji od Belenenseša.

Prošle sezone ove ekipe su dva puta delilie bodove identičnim rezultatom, 1:1, a mi verujemo da ćemo danas gledati dosta ujednačenu utakmicu i očekujemo podelu bodova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X (kvota 3,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)