JASTREBOVI NE ODUSTAJU OD EURA: Pobeda je imperativ!

V.M.

17. 11. 2023. u 09:20

U prvoj utakmici današnjeg programa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Kazahstan će dočekati San Marino (16:00).

ЈАСТРЕБОВИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД ЕУРА: Победа је императив!

FOTO: AP/Tanjug

Domaćini su jedni od prijatnijih iznenađenja ovog kvalifikacionog ciklusa i dva kola pre kraja imaju realne šansu da se bore za plasman na Euro. 

Trenutno su trećeplasirani u grupi ''H'' i zaostaju četiri boda za vodećim Slovencima i Dancima koji danas igraju međusobni duel, tako da se situacija može baš zakomplikovati.

Najbolji ispod za ''jastrebove'' bi, naravno uz pobedu nad San Marinom, bio remi ili pobeda Danaca, jer u poslednjem kolu igraju sa Slovenijom.

Zanimiljvo je da Kazahstan i dalje nije odigrao nijedan nerešen meč u ovom kvalifikacionom ciklusu već je uz pet pobeda doživeo tri poraza.

Sa druge strane, San Marino je tradicionalno zauzeo poslednje mesto u grupi i služi za razigravanje drugih ekipa. Primio je čak 26 golova do sada, ali u prošlom kolu je uspeo da postigne pogodak protiv Danaca kada je poražen rezultatom 1:2.

Kazahstanci žele po prvi put u svojoj istoriji žele da se plasiraju na Euro i danas pobeda ne sme da se dovodi u pitanje.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini