"GALEBOVI" SE NE PLAŠE "OŠTRICA": Brajtonu očajnički treba pobeda za izlazak iz krize

O. M.

12. 11. 2023. u 10:50

BRAJTON dočekuje Šefild junajted u 12. kolu englrekse Premijer lige. Utakmica se igra na "Falmer" stadionu od 15 časova.

ГАЛЕБОВИ СЕ НЕ ПЛАШЕ ОШТРИЦА: Брајтону очајнички треба победа за излазак из кризе

Foto: Profimedia

"Galebovi" su osmi na tabeli sa 18 bodova a "fenjeraš" im dolazi u pravi čas ne bi li izašli iz rezultatske krize u kojoj se nalaze od kraja septembra. Pet kola već ne znaju za pobedu u Premijer ligi, a za to vreme su ispali i iz Liga kupa. Jedino im ide u Ligi Evrope gde su posle remija sa Marseljom i dvostruke pobede nad Ajaksom izbili na drugo mesto tabele grupe B.

Prethodno kolo Premijer lige donelo je samo bod protiv Evertona koji je vodio sve do 84. minuta, a da nije bilo autogola Janga, "karamele" bi verovatno odnele ceo plen sa "Falmera".

Šefild junajted će, kako sada stvari stoje, u Premijer ligi provesti samo jednu sezonu. Iako je prvenstvo još u ranoj fazi, nije odigrana ni trećina, "oštrice" su već jednom nogom u Čempionšipu, a ako uskoro nešto ne promene u igri ode i druga.

Doduše, pobeda u prošlom kolu protiv Vulverhemprona, njihova prva u sezoni, možda je najava upravo takve jedne promene. Pobedu je doneo nekadašnji junior Mančester junajteda i bivši igrač Brajtona Oliver Norvud, golom iz penala u poslednjem minutu utakmice.

Pre toga, Šefild junajted je vezao šest poraza od kojih su posebno teška bila dva, 0:8 od Njukasla i 0:5 od Arsenala. Uspeli su da ispadnu iz Liga kupa i to od trećeligaša Linkolna.

U gostima su doživeli svih pet poraza, uz gol-azliku 3:14.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2-6 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave