ALEKSANDAR MITROVIĆ JE U STRAŠNOJ FORMI: Srpski reprezentativac postigao 11 golova na poslednjih sedam utakmica!

V.M.

10. 11. 2023. u 09:00

NAJBOLjI strelac u istoriji ''orlova'' će pokušati da nastavi golgeterski niz kada na otvaranju 13. kola Profesional lige Al Hilal ugosti Al Tavon (16.00).

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ЈЕ У СТРАШНОЈ ФОРМИ: Српски репрезентативац постигао 11 голова на последњих седам утакмица!

Foto: Profimedia

Strašne partije pruža Aleksandar Mitrović od kada je letos pojačao saudijskog velikana, na 16 odigranih mečeva postigao je isto toliko golova, a posebno je podigao formu od poslednje reprezentativne pauze.

Nakon što je doveo Srbiju na korak od prvog Evropskog prvenstva u 21. veku sa dva pogotka protiv Crne Gore, u istom ritmu je nastavio i u dresu ''plavog talasa'' i na narednih šest utakmica je čak devet puta tresao mrežu.

Poslednja žrtva bio mu je Mumbaj protiv kojeg je u okviru azijske Lige šampiona u svom stilu overio pobedu udarcem glavom (2:0).

Generalno ceo Al Hilal se nalazi u fantastičnoj formi i lider Profesional lige je nanizao deset pobeda u svim takmičenjima.

Nakon što je propustio pomenuti duel protiv Mumbaja, u tim bi trebalo da se vrati još jedan srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić koji je za mesec oktobar dobio nagradu za najboljeg igrača prvenstva.

Današnji rival biće im Al Tavon koji je ove sezone pokazao da ume da igra sa najboljima kada je savladao Al Nasr, a uz to je izgubio samo jedan meč do sada.

Ipak, na poslednja tri meča je igrao samo remije, pa je zbog toga pao na četvrto mesto i zaostaje sedam bodova za današnjim rivalom.

Očekujemo da popularni Mitrogol povede svoj tim ka novoj pobedi, a uz fiks predlažemo i golove pošto su domaćini baš raspucani ove godine (32 gola na 12 prvenstvenih utakmica).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)