LEVERKUZEN NEZAUSTAVLJIV: Karabag je razbijen na Bajareni, neće se dobro provesti ni u Bakuu

O. M.

09. 11. 2023. u 14:56 >> 14:56

BAJER iz Leverkuzena gostuje Karabagu u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope. Utakmica je na programu u četvrtak od 18 časova i 45 minuta na stadionu "Tofik Ismailov" u Bakuu.

ЛЕВЕРКУЗЕН НЕЗАУСТАВЉИВ: Карабаг је разбијен на Бајарени, неће се добро провести ни у Бакуу

Profimedia

"Farmaceuti" su u prošlom kolu na svojoj "Bajareni" savladali Karabag sa 5:1 i tako zadržali stopostotan učinak. Osim izabranika Šabija Alonsa, sve tri pobede u prva tri kola Lige Evrope imaju samo još Liverpul i Roma.

Razlika između Leverkuzena i ove dve ekipe je u tome što Nemci imaju samo jedan remi i sve ostale pobede u svim takmičenjima. "Izvukao" im se samo Bajern u četvrtom kolu bundeslige, na "Alijanc areni" u Minhenu, mada je zapravo Leverkuzen bio taj koji je spasao bod, izjednačivši na 2:2 u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Za vikend su pobedili Hofenhajm u gostima sa 3:2 i u toj utakmici je četa španskog stručnjaka pokazala pravi pobednički karakter pošto su posle vođstva "farmaceuta" na poluvremenu od 2:0 domaći uspeli da izjednače do sredine drugog dela, ali je Grimaldo drugim golom na utakmici vratio prednost ekipi koja je na dobrom putu da konačno osvoji toliko željenu "salataru". Bajer je petostruki vicešampion Nemačke ali nikad nije osvajao titulu.

Farmaceuti zato mogu da se pohvale osvojenim peharom Kupa UEFA, preteče Lige Evrope, koji su podigli 1988. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1.90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)