"LAVOVE" UMARA IGRANJE NA TRI FRONTA: Trnava bez šansi za prolaz u drugi krug

O. M.

09. 11. 2023. u 10:41 >> 10:41

NORDŠELAND dočekuje ekipu Spartaka iz Trnave u četvrtom kolu Lige konferencija. Utakmica se igra na "Rajt tu drim parku" u Farumu od 18 časova i 45 minuta.

ЛАВОВЕ УМАРА ИГРАЊЕ НА ТРИ ФРОНТА: Трнава без шанси за пролаз у други круг

Foto Profimedia

Danski predstavnik ove sezone blista u Evropi, a do grupne faze je došao nažalost preko našeg Partizana, od koga je bio bolji u obe utakmice. Prethodno su eliminisali i FCSB (bivšu Steauu Bukurešt), a u grupi su posle početnog poraza od Fenerbahčea zabeležili dve pobede pa sada zauzimaju drugo mesto iza turske ekipe.

Spartak su pre dve nedelje pobedili sa 2:0 u Trnavi, a dok su na svom terenu deklasirali Ludogorec, čak sa 7:1.

Posle 14 odigranih kola, Nordšeland je na petom mestu danske Superlige, sa 25 osvojenih bodova, sedam manje od prvoplasiranog FK Kopenhagena. Zbog borbe na više frontova malo su posustali u domaćem šampionatu u poslednje vreme. Izgubili su od Brondbija što nije neki kiks imajući u vidu snagu protivnika, ali su poraz od Odensea i remi sa Vejleom došli kao neprijatno iznenađenje.

"Lavovi" guraju i na trećem frontu, plasirali su se u četvrtfinale Kupa pobedom od 3:2 nad Viborgom posle preokreta.

Trnava je četvrta u slovačkom prvenstvu sa osam bodova zaostatka za vodećim Slovanom. Vezali su tri pobede, jednu u Kupu i dve u prvenstvu, ali sve tri samo sa golom prednosti. U poslednjem kolu jedva su sa 1:0 savladali Zlate Moravce koje su u dosadašnjem toku prvenstva osvojile samo tri boda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)