TSC IZNENADIO ZVEZDU NA MARAKANI: Može li do novih bodova u prestonici?

V.M.

05. 11. 2023. u 08:15

U okviru 14. kola Superlige Srbije gledaćemo obračun dva evropska predstavnika kada Čukarički ugosti TSC (15:30).

ТСЦ ИЗНЕНАДИО ЗВЕЗДУ НА МАРАКАНИ: Може ли до нових бодова у престоници?

FOTO: M. Vukadinović

Ovi timovi su se prošle sezone borili za drugo mesto koje je vodilo u kvalifikacija za Ligu šampiona, ta trka je pripala gostima, ali ono što je najbitnije je da su obe ekipe obezbedile igranje u Evropi.

Ipak, ne mogu se pohvaliti dobrim nastupima jer Čukarički posle tri odigrana kola drži fenjer u grupi ''F'' Lige konferencija sa veoma lošom gol-razlikom, 1:11, dok je za razliku od ''brđana'' TSC osvojio bod, ali je takođe poslednji u svojoj grupi ''A'' Lige Evrope.

Što se tiče domaćeg prvenstva, tu dosta bolje ide gostima iz Bačke Topole koji su treći na tabeli sa 22 osvojena boda. Doživeli su samo jedan poraz u dosadašnjem toku takmičenja, ali su odigrali i pet remija tako da zaostaju 11 bodova za vodećim Partizanom.

Izabranici Žarka Lazetića su preko nedelje igrali zaostali meč protiv Crvene zvezde i delovalo je da će otići praznih ruku sa ''Rajka Mitića'', ali da to ne bude slučaj pobrinuo se Ifet Đakovac koji je u sudijskoj nadoknadi doneo vredan bod svom timu (1:1).

Ipak vredi napomenuti da TSC nije slavio na poslednjih pet ligaških utakmica u kojima je odigrao četiri remija i doživeo pomenuti poraz.

Sa druge strane, Čukarički se baš muči ove sezone. Zapao je u negativnu seriju i ne zna za pobedu na poslednje tri ligaške utakmice (dva remija i poraz), pa je zbog toga pao na peto mesto tabele Superlige Srbije.

U prošlom kolu gubili su sa 0:2 protiv Vojvodine ali su uspeli da osvoje bod (2:2), tako da Igor Matić može biti zadovoljan karakterom koji je pokazala njegova četa, ali ne i celokupnim izdanjem.

Prošle sezone ovi timovi su tri puta ukrštali koplja i viđene su dve pobede TSC-a (4:1, 1:0), kao i remi (1:1).

Na poslednjih pet utakmica gostiju oba tima su postizala barem po gol, a mi verujemo da će se ta tradicija nastaviti i na Banovom brdu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave