MOLDE I HAKEN KAO BLIZANCI: Norveški i švedski predstavnik traže prve bodove u Ligi Evrope

O. M.

26. 10. 2023. u 11:21

MOLDE i Haken boriće se za prve bodove u Ligi Evrope kada se sastanu u Norveškoj u okviru trećeg kola grupe H. Utakmica na stadionu Aker počinje u 18 časova i 45 minuta.

МОЛДЕ И ХАКЕН КАО БЛИЗАНЦИ: Норвешки и шведски представник траже прве бодове у Лиги Европе

FOTO: Profimedia

Navijači Moldea imaju manje razloga za optimizam, pošto njihovi ljubimci u ovu utakmicu ulaze sa tri uzastopna poraza u svim takmičenjima.

Posle poraza 2:1 od Leverkuzena kod kuće, izgubili su i u Elitseriji od Bode/Glimta sa 3:1, takođe kod kuće, a onda i u gostima od Brana sa 3:2. U prvom kolu Lige Evrope pobedio ih je Karabag sa 1:0, iako je rezultat u korist azerbejdžanske ekipe mogao da bude mnogo veći.

U Ligi Evrope su bez boda, a u Elitseriji su 5. na tabeli sa 44 boda.

Situacija nije sjajna ni na jednom i na drugom polju i moraju da poprave rezultate, posebno u ligi gde su branioci titule.

Poslednje četiri utakmice i osam od poslednjih 11 igrali su 3+. U tom periodu samo jednom nisu uspeli da postignu gol, a samo dva puta su sačuvali mrežu, pa je u osam od tih 11 utakmica došla i igra "oba tima daju gol".

Za kraj ove statistike podatak da su kod kuće izgubili tri od poslednjih pet utakmica.

Istovremeno, Hakenova sezona je gotovo preslikana, osim što je švedski tim drugi na tabeli, ali bez realnih izgleda da odbrani titulu šampiona. Poslednjih deset gostovanja samo jednom nisu primili gol, a šest puta su igrali 3+ i pet puta GG.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić