ALEKSANDAR MITROVIĆ ODUŠEVIO SVET SVOJIM POTEZIMA: Može li ''premijerligaška'' četa da zaustavi ''teror'' Srbina?

V.M.

27. 10. 2023. u 12:36 >> 12:36

NA otvaranju 11. kola Profesional lige gledaćemo veliki derbi između ''srpskog'' Al Hilala i Al Ahlija (20.00).

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ОДУШЕВИО СВЕТ СВОЈИМ ПОТЕЗИМА: Може ли премијерлигашка чета да заустави терор Србина?

Foto: Profimedia

Naši reprezentativci su ponovo bile u glavnim ulogama u azijskoj Ligi šampiona kada su fubaleri Al Hilala pre nekoliko dana ''demolirali'' Mumbaj siti sa 6:0.

Aleksandar Mitrović je dominirao sa tri postinguta gola, a u listu strelaca se upisao i Sergej Milinković Savić. Posebno je bio impresivan nastup najboljeg strelca u istoriji srpske reprezentacije koji se ''šalio'' sa igračima Mumbaja, a raskošni talenat pokazao je u 80. minuta kada je makazicama zatresao mrežu protivnika za 4:0.

Popularni Mitrogol je na taj način nastavio fantasičnu seriju u kojoj se nalazi od starta sezone i na 11 odigranih utakmica je postigao isto toliko golova u dresu saudijskog kluba.

Ta pobeda je bila šesta u nizu za ''plavi talas'' koji je uhvatio zalet i deluje veoma dobro na terenu. Žorž Žezus je pronašao uloge svim skupocenim pojačanjima i zbog toga dobija velike zasluge u medijima.

Al Hilal je prvi na tabeli Profesional lige i ako bi večeras slavio, pobegao bi na +5 najbližem pratiocu, Al Tavonu.

Sa druge strane terena biće još jedna ekipa koja se dobrano pojačala preko leta, Al Ahli. Gosti su doveli veliki broj novih igrača, a listu predvode nekadašnje zvezde Premijer lige poput Rijada Mareza, Firmina i Alana Sent Maksimana.

''Zeleni'' su imali promenljiv start sezone, ali su u poslednje vreme uhvatili zalet, a to su dokazali pre dva kola kada su savladali aktuelnog prvaka Al Itihad u gostima pogotkom bivšeg igrača Milana i Barselone Franka Kesija.

Nakon toga rutinski su odradili posao protiv Al Vehde (3:1), tako da u dobroj atmosferi dočekuju derbi 11. kola.

Al Ahli trenuto zauzima petu poziciju, ali zaostaje samo četiri boda za današnjim rivalom, što dovoljno govori o tome kakva je ''gužva'' na vrhu i treba očekivati borbu za titulu do poslednjeg kola.

Oba tima igraju utakmice sa velikim brojem golova ove sezone, u proseku na njihovim mečevima pada više od tri pogotka, a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave