PROSLAVA TITULE? ''Crvene orlove'' pobeda deli od trofeja

V.M.

20. 10. 2023. u 09:05

U 28. kolu kineskog prvenstva, Šangaj Port će dočekati Peking Guan (13.35).

ПРОСЛАВА ТИТУЛЕ? Црвене орлове победа дели од трофеја

Foto: Profimedia

Domaćin igra sjajno tokom čitave sezone, a odlična forma od deset utakmica bez poraza krajem jula i početkom avgusta će mu verovatno doneti titulu.

Ostale su još tri utakmice do kraja, a Šangaj je prvi sa osam poen prednosti u odnosu na drugoplasirani Šandong i ako bi danas slavio, osvojio bi titulu jer ima osam bodova više od najbližeg pratioca, a kiks bi mu dodatno zakomplikovao priču jer u narednom kolu igra upravo sa Šandongom.

Ipak, vredi napomenuti da su ''crveni orlovi'' pali u formi u završnom delu sezone jer su na poslednjih pet utakmica osvojili samo sedam bodova.

Sa druge strane, Peking se nalazi u borbi za mesto koje vodi u međunarodna takmičenja. Trenutno je peti na tabeli, ali trećeplasirani Džeđang mu beži samo četiri poena i može mu se opasno približiti trijumfom na ovom duelu.

Gosti se nalaze u boljoj formi i na poslednjih pet duela su ostvarili tri pobede, uz poraz i remi.

Današnji rivali su ukrstili koplja u 13. kolu i tada je Port slavio sa 2:1.

Ovo su napadački dva raspoložena tima, Šangaj je postigao 55 pogodaka, a Peking 46, a kako im odbrane nisu najjača strana u poslednje vreme, očekujemo novu goleadu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)