AUSTRIJANCI OVERAVAJU VIZU ZA NEMAČKU: Šanse Azerbejdžana u domenu naučne fantastike

O. M.

16. 10. 2023. u 11:21

AUSTRIJA gostuje Azerbejdžanu u prvoj utakmici današnjeg programa osmog kola kvlaifikacija za EURO 2024. godine. Utakmica se igra u Bakuu od 18 časova.

АУСТРИЈАНЦИ ОВЕРАВАЈУ ВИЗУ ЗА НЕМАЧКУ: Шансе Азербејџана у домену научне фантастике

FOTO: Profimedia

Austrjanci bi pobedom osigurali plasman na završni turnir, tek četvrti put u istoriji.  S druge strane, Azerbejdžan je četvrti sa samo tri boda i već sad ima samo teorijske šanse da se plasira u Nemačku.

"Nacionalna komanda" je u petak ostvarila prvu pobedu u kvalifikacija i to protiv poslednjeplasirane Estonije, a prethodno su osvojili samo još jedan bod i to protiv istog rivala kod kuće. Azeri nikada do sada nisu igrali na završnici evropskih prvenstava, čak ni kada je Baku bio jedan od domaćin onog panevropskog Eura 2020. godine.

Austrija je porazom od Belgije u petak prekinula niz od pet utakmica bez izgubljene. I pored toga danas bi mogli da obezbede vizu za Neačku, za šta im je dovoljno da se ispuni jedan od dva uslova - ili oni da pobede u Bakuu ili da Belgija savlada Švedsku.

Čak i ako se ne ispuni nijedan od ta dva uslova, male su šanse da Austrija u novembarskom prozoru ne overi plasman, pošto će tada gostovati slabašnoj Estoniji, a treba istaći da Austrijanci do sada nemaju poraz u gostima.

U dosadašnja četiri susreta Azerbejdžana i Austrije tri puta je pobedila austrija a jedan meč završen je bez golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&3+ (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)