KAMBRIJCI NISU OPRAVDALI ULOGU FAVORITA GRUPE: Rezervisti Notingema imaju problema na startu sezone

O. M.

10. 10. 2023. u 10:27

KARLAJL dočekuje juniorski tim Notingem foresta u drugom kolu engleskog EFL trofeja. Utakmica se igra od 20 časova na stadionu Branton park u Karlajlu.

КАМБРИЈЦИ НИСУ ОПРАВДАЛИ УЛОГУ ФАВОРИТА ГРУПЕ: Резервисти Нотингема имају проблема на старту сезоне

FOTO: Profimedia

Kambrijci su slovili za najveće favorite grupe C, ali su u prvom kolu fudbaleri Akrington stenlija uspeli da iskoriste prednost domaćeg trerena i pobede sa 1:0. Doduše autogolom Korija Velana u završnici utakmice, ali sasvim zasluženo.

U prvoj ligi Karlajl nije dobro počeo sezonu. Odigrao je 12 mečeva i ima samo dve pobede, uz po pet remija i poraza.

U prošlom kolu su malo popravili utisak savladavši Bolton sa 3:1 u meču u kojem su samo u kratkim intervalima dominirali terenom. Gubili su sa 1:0, opet autogolom, pa promašili penal, ali su uspeli da preokrenu, zahvaljujući het-triku Džordana Gibsona.

Notingemov mladi tim ove sezone ne igra dobro u ligaškom delu takmičenja, a loše su krenuli i u borbu za EFL trofej. U prvoj utakmici ovog takmičenja izgubili su sa 2:1 od Herogejt tauna.

U Premijer ligi 2, u kojoj se takmiče mladi fudbaleri premijerligaških klubova, Notingem forest je posle šest mečeva na 12. mestu sa dve pobede, tri remija i jednim porazom. U prošlom kolu su remizirali sa Njukaslom 1:1, a pre toga su uz dosta sreće pobedili vršnjake iz Kristal palasa sa 4:3.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)