GOLEADA U NAJAVI: ''Galebovi'' se nisu proslavili na svom debiju u Evropi

V.M.

05. 10. 2023. u 08:48

U okviru verovatno najzanimljivije grupe Lige Evrope, Marselj će dočekati Brajton (18.45).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Галебови се нису прославили на свом дебију у Европи

Foto: Profimedia

Nakon što se završio žreb, moglo se odmah pretpostaviti da će grupa ''B'' biti jedna od zanimljivijih i nije razočarala u prvom kolu. Golovi su prštali na sve strane, a fudbaleri Brajtona su na svom debiju u Evropi poraženi na svom teren od AEK-a (2:3), dok je Marselj u pravom spektaklu na ''Johan Krojf areni'' podelio plen sa Ajaksom (3:3).

Domaćini se baš muče ove sezone, ekipu je skoro napustio trener Marselinjo, a po francuskim medijima se priča da će uskoro doći do promene u vlasničkoj strukturi, tako da se klub ne nalazi u dobroj situaciji.

Francuskog velikana je posle odlaska brazilskog stručnjaka preuzeo Đenaro Gatuzo koji je na svom debiju u derbiju poražen od Monaka (2:3) i njegova četa se nalazi na razočaravajućoj 12. poziciji u Ligi 1, vredi napomenuti i da Marselj nije ostvario pobedu još od kraja avgusta.

Sa druge strane, Brajton je bio u sjajnoj formi na startu prvenstva, ali evidentno je da je došlo do pada jer su ''galebovi'' doživeli tri poraza na poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima.

Najubedljiviji je bio onaj proteklog vikenda kada su gostovali na ''Vila parku'' gde ih je Aston vila i više nego ubedljivo porazila rezultatom 6:1.

Zanimljiv je podatak da gosti nisu odigrali nijedan remi ove sezone, u svim takmičenjima imaju pet pobeda uz četiri poraza.

Za vikend ih očekuje veoma bitan meč sa Liverpulom u okviru Premijer lige gde su trenutno šesti, tako da ne bi čudilo ako Roberto de Zerbi ''promeša karte'' na večerašnjem duelu.

Gatuzo neće moći da računa na Kondogbiju, Sara, Ruiza i Gaja, dok će sa druge strane izostati Estupinjan, Ensiso i Moder, a pod znakom pitanja su iskusni Lalana i Milner.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024