IPSVIČ SE SJAJNO SNAŠAO U VIŠEM RANGU: Tigrovi se dobro brane, ali škripi u napadu

O. M.

03. 10. 2023. u 11:25

IPSVIČ dočekuje Hal u derbiju desetog kola engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na Portman roudu od 20 časova i 45 minuta.

ИПСВИЧ СЕ СЈАЈНО СНАШАО У ВИШЕМ РАНГУ: Тигрови се добро бране, али шкрипи у нападу

foto: profimedia

Ipsvič je posle devet odigranih utakmica na drugom mestu sa samo jednim bodom iza lidera Lestera. Malo ko je očekivao ovako nešto od ekipe koja je prošle sezone igrala u Ligi jedan.

Prošle subote su osvojili bod na teškom gostovanju Hadersfildu na "Kerklisu". Iako je Ipsvič dominirao na terenu, domaćin je poveo u 61. minutu. Brendon Vilijams je pred kraj meča izjednačio, ali gosti nisu imali snage za bolji rezultat.

Pre ovog meča, Ipsvič je pobedio Vulverhempton u Liga kupu sa 3:2. Jedini poraz u sezoni doživeli su od Lidsa, bilo je 4:3 za Jorkširce.

Hal je trenutno na petom mestu u Čempionšipu sa po četiri pobede i isto toliko remija, uz samo jedan poraz.

U prošlom kolu su na svom stadionu dočekali Plimut Argajl koji je poput Ipsviča prethodne sezone igrao u ligi jedan. Hodočasnici su poveli u 22. minutu preko Adama Rendela, a domaći tim je teškom mukom uspeo da izbegne poraz golom Slejtera minut pre odlaska na odmor.

Hal je defanzivno jedna od tri najjače ekipe u ligi, ali napad bi mogao da bude bolji i tu menadžer Lajam Rosenior ima još posla oko uigravanja.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)