PARTIZAN SE PENJE NA PRVO MESTO! ''Crno-beli'' ovu priliku ne smeju propustiti

V.M.

01. 10. 2023. u 12:13 >> 12:13

SRPSKI velikan će po prvi put nakon godinu i po dana zauzeti čelo tabele Superlige Srbije ako danas slavi u Kruševcu (17:00).

ПАРТИЗАН СЕ ПЕЊЕ НА ПРВО МЕСТО! Црно-бели ову прилику не смеју пропустити

FOTO: FK Partizan

Trenutni lider na tabeli TSC je juče ispustio bodove remijem sa Mladosti u Lučanima (1:1) i sada ima samo bod više od Partizana koji nije bio prvi još od kada ga je sa klupe predvodio Aleksandar Stanojević.

''Crno-beli'' ne impresioniraju nastupima na terenu, ali pobeđuju svoje protivnike i to je ono što je bitno. Jedini ''kiks'' su imali na startu prvenstva kada su ipustili pobedu protiv TSC-a primvši gol u poslednjem minutu (3:3), a nakon toga su nanizali šest ligaških pobeda.

Poslednju su ostvarili protiv novajlije Železničara, ipak ni tu drame nije manjkalo. Izabranici Igora Duljaja su poveli pogotkom Saldanje, ali ''pančevačka dizelka'' je poravnala preko Đorđevića krajem prvog poluvremena. Taj rezultat je stajao na semaforu sve do  82. minuta kada je Zahid nakon lepe akcije zatresao mrežu i doneo veliku sreću pristalicama ''parnog valjka'' koje su napunile tribine ''Sportsko rekreativnog centra''.

Norvežaninu je to bio drugi gol u dresu gostiju, prvi je postigao protiv Radnika kada je pokrenuo veliki preokret na ''Stadionu Partizana'' (0:2, 3:2).

Zbog dana žalosti, večiti derbi je odložen za šesti decembar i ''crno-beli'' imaju sjajnu priliku da ga dočekaju sa prvog mesta na tabeli Superlige Srbije.

Sa druge strane, Napredak igra promenljivo na startu sezone i zauzima 13. poziciju sa sedam osvojenih poena. Većinu tih bodova osvojili su u poslednja tri kola, jer im je proteklog vikenda porazom od Novog Pazara prekinuta serija od dve vezane pobede koje su ostvarili protiv Subotice (3:1) i Voždovca (2:1).

Kao i proteklih godina, igra se tvrdo na stadionu pod Bagdalom, na četiri utakmice viđeno je samo sedam golova, a i ta brojka je dosta podignuta na poslednjem susretu (pomenutoj pobedi domaćina nad Voždovcem).

Partizan je vezao tri trijumfa nad Napretkom, a vredi napomenuti da Kruševljani ''crno-belima'' nisu dali gol od 2020. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave