PARTIZANOV DŽELAT U PAKLU ISTANBULA: Fenerbahče je ove sezone "čista desetka"

O. M.

21. 09. 2023. u 12:01

OVOG četvrtka počinje i grupna faza Lige konferencija, a u jednoj od prvih utakmica sastaju se Fenerbahče i Nordšeland. Utakmica se igra na stadionu Šukru Saradžoglu u Istanbulu od 18 časova i 45 minuta.

ПАРТИЗАНОВ ЏЕЛАТ У ПАКЛУ ИСТАНБУЛА: Фенербахче је ове сезоне чиста десетка

Foto Profimedia

Danski predstavnik je drugi put u klupskoj istoriji izborio evropsku jesen, nakon sezone 2012/13. kada su igrali u Ligi šampiona. Nažalost, ovaj uspeh ostvarili su eliminisavši u plej-ofu i Partizan. Crno-beli su doživeli katastrofu u Farumu (0:5), dok je u Beogradu bilo "samo" 1:0 za "lavove".

Pre Partizana, Nordšeland je eliminisao FCSB, takođe dvostrukom pobedom, a u prvenstvu Danske zauzima posle osam kola treću poziciju sa 17 bodova. To je dva manje od lidera Kopenhagena s kojim je u uvertiri ovog meča proteklog vikenda odigrao 2:2 u Farumu. Jedini poraz u sezoni doživeli su od Silkeborga u petom kolu Ekstraklase. 

Fenerbahče je ove sezone odigrao deset zvaničnih utakmica i pobedio svih deset, uz gol-razliku 29:5! U kvalifikacijama za Ligu Evrope deklasirali su moldavski Zimbru sa 5:0 i 4:0, pa Maribor sa 3:1 i 3:0 i na kraju Tvente koji je trebalo da bude najteži rival, ali je ispraćen iz Istanbula sa "peticom", dok je u Enšedeu bilo 1:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti