ENRIKE NE MOŽE DA NAĐE POBEDNIČKU FORMULU U PARIZU: Mbape i družina će teško pokoriti ''grupu smrti''

V.M.

19. 09. 2023. u 08:43

U prvom kolu najzanimljivije grupe Lige šampiona, Pariz Sen Žermen će dočekati Borusiju iz Dortmunda (21.00).

ЕНРИКЕ НЕ МОЖЕ ДА НАЂЕ ПОБЕДНИЧКУ ФОРМУЛУ У ПАРИЗУ: Мбапе и дружина ће тешко покорити групу смрти

FOTO: Tanjug/AP

Kada je odrađen žreb za Ligu šampiona, svi su se jednoglasno složili da će grupa ''F'' ove sezone biti ''grupa smrti''. U njoj će biti PSŽ, Milan, Dortmund i Njukasl i sigurno je da će se borba za plasman u nokaut fazu voditi do poslednjeg kola.

Domaćin je preko leta ostao bez velikog broja zvezda (Nejmar, Mesi, Verati) i to znatno utiče na igru Parižana koji se baš muče na otvaranju sezone. Luis Enrike nije uspeo da pronađe dobitnu formulu u uvodnom delu svog mandata na klupi PSŽ-a koji je pobedio na samo dve od pet ligaških utakmica i zauzima peto mesto na tabeli Lige 1.

Proteklog vikenda ''sveci'' su na svom terenu poraženi od strane Nice (2:3) i španski stručnjak se već nalazi pod velikim pritiskom koji je često bio koban po trenere šampiona Francuske jer je Enrike četvrti stručnjak koji ih predvodi u poslednje četiri sezone.

Tuhel, Poketino i Galtije nisu doneli dugo očekivani ''ušati trofej'' u Pariz i uprava se nada da će Enrike ponoviti uspehe koje je imao u Barseloni gde je u sezoni 2014/15. osvojio popularnu tripletu.

Ni u Dortmundu ne cvetaju ruže, nakon srceparajućeg gubljenja titule u poslednjem kolu prošle sezone Borusija je mlitavo ušla u novu kampanju i osvojila je osam bodova u uvodna četiri kola.

Delovalo je da će za vikend doživeti prvi poraz kada je na poluvremenu gubila od Frajburga (1:2), ali Malen, Humels i Rojs su se pobrinuli da to ne bude slučaj sjajnim golovima u drugom delu igre (4:2).

Današnji rivali su se loše proveli u Ligi šampiona prošle sezone, prošli su grupu ali su odmah eliminisani u osmini finala, drim-tim PSŽ-a je zaustavio Bajern, dok je od Dortmunda bolji bio Čelsi.

Domaći će na večerašnjem meču biti bez Mukijelea, Kimpembea i Nuna Mendeša, a pod znakom pitanja je nastup Fabijana Ruiza.

Kod gosta će izostati Toma Menije, Mateus Mori i Duranvil.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)