SKUPOCENI ''PLAVCI'' GOSTUJU NA ''VITALITIJU'': ''Trešnjice'' vole da igraju na golove

V.M.

17. 09. 2023. u 09:25

U prvoj od dve današnje utakmice Premijer lige, fudbaleri Bornmuta će dočekati Čelsi (15:00).

СКУПОЦЕНИ ПЛАВЦИ ГОСТУЈУ НА ВИТАЛИТИЈУ: Трешњице воле да играју на голове

Foto Profimedia

Ovo će biti obračun ekipa koje su dosta slabo započele sezonu, domaćin se nalazi na 16. mestu sa dva osvojena boda, dok je Čelsi 14. sa dva sakuljena poena više ali to nikako ne zadovoljava apetite kluba koji je uložio preko milijardu evra u proteklih par godina.

Brnmut je pred sam početak kampanje napustio Gari O'Nil koji je preuzeo ekipu Vulvsa, a ''trešnjice'' je preuzeo Andoni Iraola. Baskijac se odličnim vođenjem Rajo Valjekana preporučio Englezima i sada ima priliku da vodi ekipu u Premijer ligi.

Njegovi puleni izgledaju solidno na terenu, ali i dalje nisu ostvarili nijednu pobedu. Remizirali su sa Vest Hemom i Brentfordom (po 2:2), a uz to su doživeli očekivane poraze od Liverpula (1:3) i Totenhema (0:2).

Bornmutu je prošle sezone bez većih problema obezbedio opstanak iako su mu svi predviđali rutinsko ispadanje iz lige, a sada će predvođen novim trenerom imati zadatak da produži svoj boravak u najjačoj ligi Engleske.

Čelsi je takođe ušao u sezonu sa novim menadžerom, nakon turbulentne sezone i čak tri promene trenera kormilo je preuzeo Argentinac, Maurisijo Poketino koji je imao uspeha u Premijer ligi vodeći Sautempton i Totenhem.

Tod Bouli i ostatak uprave se nada da iskusni trener može da vrati ''plavce'' u vrh Engleskog fudbala, ali ne ide mu baš najbolje na startu kampanje.

Ekipa iz prestonice je sakupila samo četiri boda u uvodna četiri kola, a pred reprezentativnu pauzu je doživela šokantatn poraz od Notingem Foresta na ''Stamford bridžu'' (0:1).

Ako bi gledali i prošlu sezonu, skupoceni ''plavci'' su ostvarili samo dve pobede na poslednjih 16 duela, ali vredi napomenuti da je jedna od njih upravo bila na ''Vitalitiju'' protiv Bornmuta (3:1).

Gosti su i dalje bez svog kapitena Risa Džejmsa, a uz njega će meč propustiti Lavija, Nkunku i Fofana.

Sa druge strane, Iraola ne može da računa na Frederiksa, Markondesa i Skota.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3+&||1-3+ (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)