PARTIZAN SE OKREĆE SUPERLIGI: Ko je jači, "parni valjak" ili "traktor"?

O. M.

03. 09. 2023. u 12:08 >> 12:08

PARTIZAN gostuje IMT-u u šestom kolu Super lige Srbije. Utakmica se igra na stadionu na Voždovcu od 20 časova.

ПАРТИЗАН СЕ ОКРЕЋЕ СУПЕРЛИГИ: Ко је јачи, парни ваљак или трактор?

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-beli su neslavno završili evropsku avanturu dvostrukim porazom od danskog Noršelanda (0:5 i 0:1) pa sada mogu da se posvete domaćoj sceni, gde im ne ide tako loše. Zapravo, imaju odličan start, gotovo bez greške, ako se ne računa remi u prvom kolu protiv ekipe TSC iz Bačke Topole.

Izabranici Igora Duljaja su posle tog remija (3:3) vezali tri pobede, protiv Vojvodine u gostima 2:0, a kod kuće protiv niškog Radničkog (2:1) i Javora (3:1). Odložili su gostovanje kragujevačkom Radničkom zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

IMT je prošle sezone bio dominantan u Prvoj ligi Srbije i kao prvoplasirani obezbedio plasman u Mocart Bet Super ligu. Šampionat su završili sa sedam bodova više od Železničara, a čak 15 više od trećeplasiranog Grafičara.

S obzirom na to da im je ovo debitantska sezona u elitnom razredu srpskog fudbala, IMT je zadovoljio igrama, ali i rezultatima, u prvih pet kola. U prvom kolu poraženi su od subotičkog Spartaka 2:1, iako su imali prednost od 1:0. Slična situacija viđena je i u duelu sa Voždovcem, koji je završen rezultatom 2:2, a novajlija u ligi je dva puta vodio.

Nakon ovih utakmica usledile su dve vezane pobede, a rivali su bili Novi Pazar u gostima (4:3) i ovogodišnji učesnik grupne faze Lige konferencija, Čukarički (3:0). „Traktoristi“ su u prethodnom kolu, protiv TSC-a, pružili solidan otpor, ali su ipak poraženi sa 1:0, golom Mirčevskog u samoj završnici utakmice.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije