VERONA NIJE IGRALA OVAKO DOBRO JOŠ OD ŠAMPIONSKIH DANA: ''Neroverdi'' bi da prekinu crni niz

V.M.

01. 09. 2023. u 09:00

U prvoj utakmici trećeg kola italijanske Serije A, Sasuolo će dočekati Veronu (18:30).

ВЕРОНА НИЈЕ ИГРАЛА ОВАКО ДОБРО ЈОШ ОД ШАМПИОНСКИХ ДАНА: Нероверди би да прекину црни низ

Tanjug/AP

Domaćin se mučio krajem prošle sezone, a te slabe igre preneo je i na novu kampanju, pa se nakon dva odigrana kola nalazi na samom dnu tabele bez osvojenog boda i gol-razlikom 0:4.

Doduše ni raspored nije bio povoljan za Sasuolo koji je doživeo poraze od Atalnte, odnosno Napolija (po 2:0) i tako je po prvi put u poslednjih deset godina otvorio prvenstvo sa dva uzastopna neuspeha, a ako bi nadovezali i završnicu prošlogodišnjeg prvenstva domaćin ne zna za pobedu na poslednjih osam ligaških utakmica (dva remija, šest poraza).

Dobra vest za trenera Alesija Dionizija je povratak Domenika Berardija na teren, kapiten ekipe je tokom čitavog prelaznog roka bio povezivan sa Juventusom ali do transfera nije došlo, pa će predvoditi ''neroverde'' na terenu i ove sezone.

Potpuno je drugačija priča u Veroni koja je sa dve pobede otvorila Seriju A, poslednji put kada je to učinila bilo je davne 1984/85, a navijači iz grada ljubavi se rado sećaju te sezone jer su njihovi miljenici tada osvojili titulu prvaka Italije.

Četa Marka Baronija je u prvom kolu savladala Empoli na gostovanju sa 1:0, dok je nakon toga iznenadila Romu na ''Bentegodiju'' rezultatom 2:1.

Pre tih trijumfa, Verona je slavila i u prvom kolu italijanskog kupa gde je bila bolja od Askolija (3:1) i ''mastifi'' u odličnoj formi dočekuju večerašnji susret.

Kada igraju današnji rivali goleade su redovne pojave, na poslednjih pet međusobnih susreta oba tima su postizala barem po gol, a na tim utakmicama je ukupno viđeno 22 pogotka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP:GG&|1+ (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)