ŽIKOVIĆ PLESAO U ŠKOTSKOJ: PAOK brani prednost iz prvog meča

V.M.

31. 08. 2023. u 11:35

U revanš utakmici plej-ofa za Ligu konferencija, PAOK će ugostiti Harts (19.30).

ЖИКОВИЋ ПЛЕСАО У ШКОТСКОЈ: ПАОК брани предност из првог меча

FOTO: AP

Pre sedam dana, Harts je poveo preko Šanklanda koji je bio precizan sa bele tačke u devetom minutu, a krajem poluvremena PAOK je poravnao preko Švaba koji je takođe zatresao mrežu sa penala. U drugom delu igre viđena je velika borba, a poslednji pogodak na utakmici postigao je srpski reprezentativac Andrija Živković koji je poneo epitet igrača utakmice.

Grčki velikan je kvalifikacije za Ligu konferencija započeo u drugom kolu, gde je bio bolji od Beitara iz Jerusalima (4:1), dok je nakon toga izbacio i Hajduk iz Splita (3:0).

''Crno-beli'' su dobro započeli i u domaćem prvenstvu gde su u uvodna dva kola ostvarili trijumfe. Na otvaranju su savladali Asteras sa 3:0, dok su proteklog vikenda pobedili Kifisas rezultatom 2:1.

Što se tiče Hartsa, on je kvalifikacije započeo u prošlom kolu, gde je bio bolji od norveškog Rozenborga (4:3). Izgubio je prvi meč sa 1:2, ali je nakon toga pred svojim navijačima u Škotskoj preokrenuo pobedom od 3:1.

Gost je u uvodna tri kola škotskog prvenstva ostvario sve moguće rezultate, savladao je Sent Džonston, remizirao je sa Kilmarnokom, a poraz mu je proteklog vikenda naneo Dandi.

Verujemo da će pune tribine ''Tumbe'' pogurati PAOK ka pobedi i plasmanu u grupnu fazu Lige konferencija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!