PROBUDILI SE RONALDO I MANE: Al Nasr nije dobro počeo sezonu, Al Šabab još slabije

O. M.

29. 08. 2023. u 10:14

AL NASR dočekuje Al Šabab u četvrtom kolu Pro lige Saudijske Arabije i traže pobedu pred svojim navijačima. Utakmica se igra na Al avad parku u Rijadu od 20 časova.

ПРОБУДИЛИ СЕ РОНАЛДО И МАНЕ: Ал Наср није добро почео сезону, Ал Шабаб још слабије

Foto: Profimedia

Ekipa Kristijana Ronalda je takmičenje počela sa dva teška poraza. Prvo su gostovali Al Etifaku i prokockali vođstvo od 1:0 iz četvrtog minuta. Do 53. minuta je četa Stivena Džerarda preokrenula na 2:1, a napori gostiju da stignu bar do gola ostali su uzaludni. 

Usledio je meč protiv Al Tavuna i još jedan šok pošto su gosti pobedili sa 2:0. Al Nasr je prošle nedelje pobedio Al Fateh sa 5:0. Napad je konačno proradio, uz Ronaldov het-trik i dva gola Manea. 

Al-Šabab je u još goroj situaciji pošto je do sada osvojio samo dva boda. U prvom kolu odigrali su 1:1 protiv Al Akhduda. Al Šabab je bio dominantan tokom celog meča, imao duplo više šansi pred golom protivnika, ali su uspeli samo da izjednače rezultat u drugom poluvremenu.

Njihov sledeći protivnik bila je Al Vehda. Taj meč su izgubili ubedljivim rezultatom 3:1. U prošlom kolu dočekali su Damac na svom stadionu i još jednom jurili prednost gostiju. Damac je u 71. minutu pogodio mrežu, a izjednačio je Fahad el Muvalad u 89. minutu.

U prošloj sezoni ove ekipe su se sastale tri puta. Dva susreta završena su bez golova, a u trećem je Al Nasr pobedio sa 3:2 iako je Šabab vodio sa 2:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)