PALMEIRAS SE FOKUSIRA NA KOPA LIBERTADORES: Neće mu biti lako na stadionu ''Alvaro Lopez Bedoja''

V.M.

23. 08. 2023. u 12:00

VEČERAS od 02:30 Deportivo Pereira će ugostiti prvaka Brazila u prvoj utakmici četvrtfinala najeltinijeg takmičenja Južne Amerike.

ПАЛМЕИРАС СЕ ФОКУСИРА НА КОПА ЛИБЕРТАДОРЕС: Неће му бити лако на стадиону Алваро Лопез Бедоја

Foto: Profimedia

Domaćin je debitant u Kopa libertadoresu, pruža veoma dobre partije i naprijatenije je iznenađenje takmičenja. Remijem sa Kolo Kolom u poslednjem kolu prve faze zauzeo je drugo mesto u grupi ''F'' i plasirao se u osminu finala.

Tamo je u prvom meču savladao Independijente del Valje sa 1:0 pred svojim navijačima, dok je u revanšu remijem sačuvao tu prednost (1:1). Dvomeč je vrlo lako mogao ući u produžetke jer je Indenpendijente u samo završnici meča imao penal koji nije iskoristio Hojos i tako je poslao ''crveno-žute'' među osam najboljih.

Što se tiče domaćeg prvenstva, Deportivo Pereira je loše započela odbranu titule jer nakon šest odigranih kola ostvarila samo jednu pobedu i zauzima 16. poziciju.

Sa druge strane, Palmeiras nije imao problema u grupnoj fazi i sa 15 osvojenih bodova se rutinski sa prvog mesta plasirao u nokaut fazu. Tamo je u osmini finala naleteo na ligaškog rivala Atletiko Mineiro, viđen je jako tvrd dvomeč, a jedini gol za 180 minuta igre postigao je Rafel Veiga u prvom susretu.

''Zeleni'' su aktuelni prvaci Brazila, ali odbrana titule im ne ide baš najvolje. Razlog za to nisu njihove slabe igre već impresivni nastupi Botafoga koji dominira od samog starta Serije A i ima čak 11 poena više u odnosu na Palmerias, tako da nije nemoguće da se današnji gost fokusira na osvajanje Kopa libertadoresa jer teško da će uhvatiti ''usamljenu zvezdu''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona