EKIPA IZ PRESTONICE POLOVIČNA NAKON DVA UVODNA KOLA: Gost se pretplatio na remije

V.M.

15. 08. 2023. u 12:00

U okviru trećeg kola engleske Lige jedan, Čarlton će dočekati Bristol rovers (20.45).

ЕКИПА ИЗ ПРЕСТОНИЦЕ ПОЛОВИЧНА НАКОН ДВА УВОДНА КОЛА: Гост се претплатио на ремије

Profimedia

Domaćin je u uvodna dva kola osvojio tri boda. Na otvaranju prvenstva savladao je Lejton orijent sa 1:0, a pre nekoliko dana je poražen istim rezultatom od Piterboroa.

Čarlton je početkom veka bio redovan učesnik Premijer lige, ali je izgubio kvalitet koji ga je krasio prvom dekadom 21. veka i sada već duži period tavori u nižim ligama engleskog fudbala, a kako izgleda na otvaranju sezone, ne deluje da će se u skorije vreme vratiti barem u Čempionšip.

Što se tiče gosta, on je u uvodna dva kola delio bodove. Prvo je remizirao sa Portsmutom, a zatim i sa Barnslijem, u oba navrata po 1:1.

Bristol je prošle sezone zauzeo 17. mesto, a sličnu poziciju na tabeli stručnjaci mu predivđaju i ove sezone.

Današnji rivali su na samom startu Liga kupa završili svoje učešće u njemu. Domaćina je izbacio Njuport (1:3), dok je od gosta bolji bio Ipsvič (0:2).

Što se tiče međusobnih duela, u skorijoj istoriji su potpuno izjednačeni. Na minulih pet duela oba tima su upisala po dve pobede, a viđen je i remi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,54)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)