ŠAMPION VEĆ POČEO DA POSRĆE: Na Bosuil u pravo vreme dolazi slabašni protivnik

O. M.

11. 08. 2023. u 11:37 >> 11:37

ŠAMPION Belgije Rojal Antverpen dočekuje ekipu Kortajka na svom "Bosuil" stadionu u okviru trećeg kola Župiler pro lige. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta.

ШАМПИОН ВЕЋ ПОЧЕО ДА ПОСРЋЕ: На Босуил у право време долази слабашни противник

Foto: Profimedia

Antverpen je u prošlom kolu izgubio od Anderlehta. Branilac titule igrao je dobro tokom celog meča, imao veći posed lopte, ali nije imao prolaz do protivničkog gola. U nadoknadi vremena prvog poluvremena, novajlija Kasper Dolberg je postigao jedini gol za Anderleht sa bele tačke.

Pre tog meča šampion je u meču prvog kola minimalnim rezultatom 1:0 savladao ekipu Serkl Briža.

Rojal Antverpen je prošlu sezonu završio sa veoma dobrim rezultatima. Osim prvenstva, osvojili su i Kup Belgije, pobedivši u finalu Mehelen sa 2:0, a početkom ove sezone i Superkup protiv istog protivnika, posle penala. 

Ali, početak nove sezone bar rezultatski, ne obećava ponavljanje ovih uspeha.

Kortrajk je do sada odigrao dva meča u ligaškom delu takmičenja i oba je izgubio, od Genta i od Sent Trojdena. U prethodnih šest mečeva postigli su samo četiri gola, a primili 11. Kortrijk je prošlu sezonu završio na 14. mestu i jedva je uspeo da izbegne ispadanje.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)