LEGENDA MANČESTER JUNAJTEDA UVODI BORO U PREMIJER LIGU? ''Lavovi'' iz prestonice mogu biti iznenađene Čempionšipa

V.M.

05. 08. 2023. u 11:49 >> 11:49

SVOJ novi pohod ka Premijer ligi će na ''Riversajdu'' će od 16 časova započeti Midlzbro i Milvol.

ЛЕГЕНДА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДА УВОДИ БОРО У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ? Лавови из престонице могу бити изненађене Чемпионшипа

Profimedia

Domaćin je prošle godine imao dobre šanse da se plasira u elitu ali je posrnuo u polufinalu plej-ofa gde ga je savladao Koventri, dok je Milvol zbog loše forme u samoj završnici Čempionšipa završio takmičenje na osmom mestu.

Midlzbro je preko leta osvežio ekipu i doveo je devet novih pojačanja, najskuplje plaćen je novopečeni golman Seni Dijeng, a tu su i zanimljivi mladi igrači poput Morgan Rodžersa i Rava van den Berga koji su dovedeni iz Mančester sitija, odnosno Cvolea.

Boro je prošle sezone bio blizu plasmana u Premijer ligu ali nije uspeo da ostvari taj cilj i ove godine je po kladionicama jedan od glavnih favorita za povratak u elitu, ali sigurno je da ga očekuje velika borba u samom vrhu tabele.

Domaćin je nakon dolaska Majkla Kerika na klupu sredinom prošle sezone pružalo odlične partije i videćemo kako će tim izgledati nakon rotacija koje su napravljene u sastavu.

Četa legende Mančester junajteda se nije baš najbolje prikazala na pripremama, odigrala je sedam utakmica i na njima je ostvarila samo dve pobede.

Sa druge strane, Milvol je bio blizu toga da ostvari plasman u plej-of prošle sezone. U poslednjem kolu je na svom ''Denu'' vodio sa 3:1 protiv Blekburna što mu je bilo dovoljno za doigravanje, ali se ''raspao'' u drugom poluvremenu i na kraju je poražen sa 3:4.

''Lavovi'' iz prestonice su bili aktivni preko leta i menadžer Gari Rovet može biti zadovoljan odrađenim prelaznim rokom. Kasper Nore je došao iz Leuvena da pojača vezni red u kojem glavnu reč vode mladi Mičel i Fleming. Na mestu napadača doveden je Kevin Nizbet, dok će mrežu čuvati Crnogorac Matija Šarkić, doskorašnji golman Vulverhemptona.

Gost je na pripremama odigrao četiri meča, upisao je dve pobede uz remi i poraz i u novoj kampanji će ponovo pokušati da se bori za plasman u plej-of.

Što se tiče međusobnih duela, prošle sezone je Milvol slavio na ''Denu'' sa 2:0, da bi u drugom delu Čempionšipa trijumfovao Midlzbro pogotkom Forsa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: G1+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave