KLOP PONOVO PRAVI SILU OD LIVERPULA: Nemac dovodi pojačanja po svom ukusu

V.M.

24. 07. 2023. u 09:50 >> 11:57

U prijateljskoj utakmici gledaćemo obračun Liverpula i Grojter firta.

КЛОП ПОНОВО ПРАВИ СИЛУ ОД ЛИВЕРПУЛА: Немац доводи појачања по свом укусу

FOTO: Tanjug/AP

Nakon razočaravajuće prošle sezone, Liverpul je odlučan da se ponovo vrati u sam vrh engleskog fudbala. ''Redsi'' su bili aktivni na ''pijaci'' i znantno su ojačali tim. Vezni red je bio veliki problem prošle sezone i upravo su tu dovedena dva glavna pojačanja, Mek Alister je došao iz Brajtona, kao i jedan od najperspektivnijih plejmejkera Evrope, Dominik Soboslaj.

Nekadašanjeg prvak Engleske će uskoro napustiti Henderson koji ide kod Džerarda u Al Itifak, a blizu odlaska je i Fabinjo, tako da je sigurno reći da se Klop opredelio za podmlađivanje tima.

Liverpul je odigrao jedan meč u dosadašnjem toku priprema u kojem je slavio protiv Karsluea sa 4:2.

Sa druge strane, Grojter je prošle sezone bio u donjem domu Cvajte i nada se da ove godine može da poboljša taj rezultat, a možda čak i da se približi borbi za plasman u Bundesligu.

''Zeleno-beli'' su već odigrali četiri utakmice u dosadašnjem toku priprema, slavili su protiv Hercogenarauha (6:0) i Ansbaha 09 (5:2), a pored toga su remizirali su Gornikom (4:4) i doživeli poraz od Ciriha (2:3).

Oba tima očigledno igraju otvoren fudbal i verujemo da će biti dosta golova na današnjem duelu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |2+&4+ (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)