''ŠANGAJSKI CVET'' ODRŽAVA PRIKLJUČAK ZA LIDEROM: Gost je znatno podigao formu

V.M.

17. 07. 2023. u 09:00

OD 13.35 imaćemo priliku da gledamo susret između Šangaj Šenhue i Meižu Hake.

ШАНГАЈСКИ ЦВЕТ ОДРЖАВА ПРИКЉУЧАК ЗА ЛИДЕРОМ: Гост је знатно подигао форму

Foto: Profimedia

Šangaj je malo posrnuo u poslednje vreme, doživeo je dva poraza u protekla tri kol, ali danas ima priliku da trijumfuje pred svojim navijačima i tako održi korak za liderom koji mu trenutno beži devet bodova uz odigran meč viška.

Domaćin preferira tvrd fudbal ove sezone, o čemu svedoči podatak da je na njegovim utakmicama viđeno najmanje golova u čitavoj ligi, 29 na 16 susreta. 

''Šangajski cvet'' je dobro otvorio sezonu sa tri vezane pobede na svom terenu, ali od tada se muči kod kuće i na poslednjih pet utakmica na svom stadionu odigrao je čak tri remija uz po pobedu i poraz.

Sa druge strane, nakon slabog starta sezone i boravka u zoni ispadanja, Meižu se uozbiljio. U poslednja tri kola zabeležio je dve pobede (Čengdu, Peking) uz remi sa Nantongom, što je bilo dovoljno za beg iz opasne zone.

Gost trenutno zauzima 11. poziciju sa 16 osvojenih bodova i za razliku od svog današnjeg rivala voli da igra otvoren fudbal na golove (gol-razlika 23:28).

Što se tiče međusobnih duela, ovi timovi su se sastali tri puta u istoriji i zanimljivo je da je na sve tri utakmica slavila Šangaj Šenhua rezultatom 1:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: D 1-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)