GOSTI IGRAJU U NALETIMA: Drogeda se muči na svom terenu

O. M.

23. 06. 2023. u 11:36

DANDALK gostuje Drogedi u 21. kolu irske Premijer divizije. Utakmica će se odigrati na Vivers parku u Drogedi u petak od 20.45.

ГОСТИ ИГРАЈУ У НАЛЕТИМА: Дрогеда се мучи на свом терену

Profimedia

Gosti su peti na tabeli sa 32 boda iz 20 utakmica, dok je domaći tim dve pozicije niže sa devet bodova manje.

Drogeda je u poslednje vreme u solidnoj formi sa tri pobede u poslednjih pet utakmica i samo dva tima su u boljoj formi od njih, to su Sent Patrik i Kork siti.

Pet od poslednjih šest njihovih utakmica otišlo je u 3+, a četiri su došla "oba tima daju gol". Drogeda je sačuvala mrežu u samo četiri utakmice ove sezone, a samo dva kluba imaju manje od toga. Muče se kod kuće gde su osvojili samo 11 bodova, po čemu je lošiji samo Dablin sa pet.

Dandalk je u poslednjih deset kola ostvario šest pobeda i to tako što igra u serijama. Četiri pobede, pa četiri utakmice bez trijumfa pa dve pobede. Ako se taj trend nastavi treba očekivati pobedu "belih" u Drogedi.

Poslednjih pet međusobnih duela ovih ekipa u Drogedi završeno je nečijom pobedom od 1:0, tri puta se radovao Dandalk, a dva puta domaći tim. Ipak, važnija je statistika golova u poslednjih nekoliko kola ove sezone a sudeći prema njoj, biće više golova danas.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG:  GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave