"CRVENI ĐAVOLI" NE ODUSTAJU OD AFKON-A: Mali je bio ubedljiv u prvom susretu, ali neće biti lako u Brazavilu

O. M.

18. 06. 2023. u 10:30

KONGO dočekuje Mali na stadionu "Alfons Masemba-Deba" ove nedelje u derbiju petog kola grupe "G" kvalifikacija za Afrički kup nacija.

ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД АФКОН-А: Мали је био убедљив у првом сусрету, али неће бити лако у Бразавилу

FOTO: EPA

Mali je trenutno lider sa devet bodova iz četiri utakmice koliko ima i Gambija uz meč više. Kongo je treći sa šest bodova iz četiri utakmice i pobedom bi baš zakomplikovao situaciju u grupi pred poslednje kolo kada gostuje Gambiji.

A zapravo su "crveni đavoli" sebi situaciju zakomplikovali šokantnim porazom od Južnog Sudana u martu ove godine, kada je bilo 2:1 za reprezentativce najmlađe afričke nacije. 

Bila je to poslednja u nizu od pet utakmica Konga bez pobede, pošto je u revanšu ekipa Pola Puta savladala istog protivnika minimalnim rezultatom.

Kongo je prekinuo niz od pet mečeva bez pobede pošto je 27. marta na nacionalnom stadionu "Bendžamin Mkapa" ispratio pretnju Južnog Sudana tesnom pobedom od 1:0. Kao rezultat, "Crveni đavoli" su se pomerili na treće mesto i vratili se u konkurenciju za plasman na AfKoN.

Mali je pobedio sa 4:0 u prvoj utakmici i pokazao da je kvalitetnija ekipa. Možda neće do vrha naputniti mrežu današnjeg rivala, ali izgubiti svakako neće.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)