ŽIRONDINCI NISU GOSPODARI SVOJE SUDBINE: Rodez dolazi u Bordo sa tankim nadama u opstanak

O. M.

02. 06. 2023. u 10:00

BORDO dočekuje ekipu Rodeza u jednom od najzanimljivijih duela poslednjeg kola francuske Lige dva.

ЖИРОНДИНЦИ НИСУ ГОСПОДАРИ СВОЈЕ СУДБИНЕ: Родез долази у Бордо са танким надама у опстанак

Profimedia

Žirondincima je pobeda neophodna kako bi se plasirali u Ligu 1, s tim što će i u tom slučaju jednim uvom osluškivati dešavanja u Mecu i u Avru, dok se Rodez bori za opstanak.

Bordo je trenutno treći na taveli sa 69 bodova, isto koliko ima i drugoplasirani Mec koji ima i za tri gola bolju gol-razliku. Prvi je Avr sa tri boda više od ovog dvojca i imaće meč loptu na svom terenu protiv davljenika Dižona. Mec dočekuje četvrtoplasiranu Bastiju koja je u prošlom kolu otkinula dva boda Avru iako već tada nije imala šansi za promociju pa se navijači Bordoa uzdaju u pomoć ostrvljana u borbi za promociju. 

Ako Bastija ne uspe da otkine neki bod Mecu, "plavi" će morati da ostvare za četiri gola "jaču" pobedu nad Rodezom nego Mec nad Bastijom. Druga opcija je da Dižon borbi za opstanak nekim čudom pobedi Avr sa velikom razlikom.

S druge strane tabele, Rodez je na 16. mestu, tačno iznad linije ispadanja, ali sa istim brojem bodova (43) koliko ima i Laval koji je ispod te linije. Nim i Nior su već ispali a za preostala dva mesta u treći razred takmičenja kandidati su, pored Dižona, Lavala i Rodeza, još i Po, Anesi i Valensijen.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)