ROS KAUNTI ČEKA PROTIVNIKA U FINALU: Bliži se rasplet lude završnice sezone škotskog Čempionšipa

O. M.

19. 05. 2023. u 11:37

PARTIK TISL i Ejr junajted igraju ovog petka od 20.45 prvu utakmicu polufinala plej-ofa za popunu škotskog premijeršipa. Pobednika ovog duela čeka Ros kaunti koji je 1. ekipa Premijeršipa direktno u finalu.

РОС КАУНТИ ЧЕКА ПРОТИВНИКА У ФИНАЛУ: Ближи се расплет луде завршнице сезоне шкотског Чемпионшипа

Foto: Profimedia

Partik je posle furioznog finiša i samo jednog poraza u poslednjih 13 kola završio ligaški deo Čempionšipa na četvrtom mestu, samo zahvaljujući boljoj gol-razlici od Grinok mortona. Zatim je u polufinalu kao od šale prošao preko Kvins parka koji je veći deo sezone bio na jednom od prva dva mesta u Ligi. "Pauci" su u prva tri ligaška susreta lako izlazili na kraj sa "čičkom", a onda su u poslednjem ligaškom i u dva meča doigravanja primili ukupno 12 golova od istog protivnika, po četiri na svakom.

Partik je u seriji od osam utakmica bez poraza, a na šest od tih osam mečeva palo je četiri ili više golova. Jedna od dve na kojima je bilo manje golova je i remi sa Ejr junajtedom na Firhilu (1:1) pre nešto više od mesec dana.

Pošto je Ejr kao drugoplasirani tim Čempionšipa direktno ušao u polufinale plej-ofa, nije igrao meč od petog maja kada je sa 2:1 savladao Invernes i u ludoj završnici Lige izborio plej-of, iako je vrlo lako moglo da se desi da završi kao peti. Da ne bude tako pobrinuo se Mark Makenzi golom u 90. minutu nakon što je sedam minuta ranije Šou doneo izjednačenje domaćima. Da je ostalo 1:1, direktno u polufinale išao bi Kvins park, a u četvrtfinalu bi se sastali Partik i Grinok.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)