BRANILAC TITULE PODIŽE FORMU: ''Narandžasto-plavi'' i dalje nisu dali gol!

V.M.

16. 05. 2023. u 10:20

U utakmici norveške elite Elesund će dočekati ekipu Moldea od 18 časova.

БРАНИЛАЦ ТИТУЛЕ ПОДИЖЕ ФОРМУ: Наранџасто-плави и даље нису дали гол!

FOTO: EPA

Domaćin igra katastrofalno na početku sezone. U uvodnih sedam kola doživeo je čak šest poraza uz remi Haugesundom. Poražavajući podatak za Elesund je to što on do sada još nije postigao gol! Što znači da nije pronašao put do mreže punih 630 minuta.

''Narandžasto-plavi'' moraju brzo da nađu način da se probude, ali teško će to uraditi protiv šampiona koji hvata zalet.

Branilac titule počinje da podseća na sebe i nakon nešto slabijeg otvaranja prvenstva vezao je tri pobede. Molde je trenutno sedmi na tabeli sa deset osvojenih bodova i gol-razlikom 14:9.

Gost je prošle sezone ubedljivo osvojio titulu sa 18 poena viška u odnosu na Bode Glimt koji je ove godine silovito početo i na sedam odigranih utakmica pokupio je impresivnih 19 bodova.

Molde dominira u međusobnim susretima i vezao je pet pobeda protiv Elesunda u zvaničnim utakmicama (jedna od njih ostvarena je ove sezone u unapred odigranom susretu 17. kola, na ''Aker'' stadionu bilo je 3:0).

Verujemo da je vreme i za šestu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)