LANS BI U LIGU ŠAMPIONA: Snovi o tituli i dalje nisu isparili

V.M.

12. 05. 2023. u 10:00

REMS gostuje drugoplasiranoj ekipi Lige 1 od 21.00.

ЛАНС БИ У ЛИГУ ШАМПИОНА: Снови о титули и даље нису испарили

FOTO: Tanjug

Lans igra fantastično ove sezone, pravi je hit francuskog prvenstva i ima odličnu priliku da se direktno plasira u Ligu šampiona. Prošlog vikenda savladao je Marselj sa 2:1 (treća pobeda u nizu) i tako mu preoteo drugo mesto na tabeli koje direktno vodi u najelitnije evropsko takmičenje. Do kraja su ostala četiri kola i ''krvavo-žuti'' drže sudbinu u svojim rukama.

Daleko od čete Franka Eza nije ni lider PSŽ koji ima šest bodova više, ali nije realno očekivati da ''sveci'' ispuste tu prednost.

Sa druge strane, nakon fantastične serije od 19 utakmica bez poraza, usledio je pad u redovima Remsa, ali izabranici mladog Vila Stila i dalje imaju veoma uspešnu sezonu za svoje standarde. Nalaze se na desetom mestu i igraće bez pritiska u samoj završnici prvenstva.

Nekadašnji finalista Lige šampiona je proteklog vikenda prekinuo niz od četiri utakmice bez pobede savladavši Lil sa 1:0.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni viđena je podela bodova, 1:1.

Večeras verujemo da će Lans slaviti i tako napraviti još jedan bitan korak ka Ligi šampiona.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 2,02)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)