BIVŠI MILJENIK ''GROBARA'' REŽISER GOLEADE: Oba tima igraju bez pritiska u završnici prvenstva

V.M.

09. 05. 2023. u 10:00

AL Tavon dočekuje Al Raed od 18 časova.

БИВШИ МИЉЕНИК ГРОБАРА РЕЖИСЕР ГОЛЕАДЕ: Оба тима играју без притиска у завршници првенства

Foto: Profimedia

Nakon četiri utakmice bez pobede (tri remija i poraz), domaćin je konačno upisao trijumf savladavši Al Itihad pre šest dana rezultatom 2:1. Al Tavon je trenutno peti na tabeli sa 40 osvojenih bodova i očekuje ga mirna završnica prvenstva.

U redovima ''vukova'' nalazi se bivši miljenik ''grobara'' Leandre Tavamba koji je postigao pet golova u dosadašnjem toku takmičenja.

Sa druge strane, Al Raed je takođe prekinuo post dug četiri kola (po dva poraza i remija) savladavši Al Batin sa 3:1.

To je gostu bila osma pobeda ove sezone, trenutno je 11. na tabeli i ima sigrunih plus osam u odnosu na Al Adalh koji je prvi tim ispod crte.

Ova dva tima često igraju na golove, na poslednja četiri međusobna duela Al Tavon je upisao tri pobede, dok je Al Raed jednom trijumfovao.

Na ta četiri susreta viđeno je čak 19 pogodaka i verujemo da će se mreže i danas tresti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!