BOŽIĆEVA: Za opoziciju je ubistvo predsednika Vučića potpuno legitimno

Novosti onlajn

15. 05. 2024. u 19:18

SANDRA Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se saopštenjem o opoziciji i pozivanju na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i jezivim pretnjama koje on dobija.

БОЖИЋЕВА: За опозицију је убиство председника Вучића потпуно легитимно

Foto: SNS

Poruke koje pozivaju na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oduvek su bile jedna od glavnih smernica za obračunavanje s političkim neistomišljenicima opozicije, ocenjuje Božićeva. 

"Pitanje je da li zlo koje opozicija gaji prema Vučiću lično ima granice, a sada možemo da vidimo i plodove tog semena zla koje je opozicija posejala u društvu. Svojim nastupima i konstantnim napadima na čoveka čija im politika smeta i protiv koje nemaju ni jedan plan niti program, doveli su do toga da svako može sebi da dozvoli da otvoreno preti najvišim zvaničnicima, dok su svi ti napadi overeni pečatom na hiljade negativnih tekstova u tajkunskim medijima. Identična kampanja i atmosfera u društvu stvarana je pre atentata na Zorana Đinđića. Takvim porukama svima stavljaju do znanja da je ubistvo predsednika Vučića potpuno legitimno, a onog ko se bude odvažio verovatno bi veličali poput narodnog heroja. Takva praksa je za opoziciju izgleda sasvim uobičajena, posebno imajući u vidu činjenicu da su se među njima zapatili najveći paraziti, dok su za svoje perjanice uzeli narkomane, ubice, dilere i lopove; koji su za šaku para spremni da prodaju sopstvenu državu, utrkujući se u tome ko će masnije da slaže ili izgovori krvoločniju pretnju predsedniku Vučiću. SNS je oduvek najstrašnije osuđivala napadne na političke protivnike, odakle god oni dolazili, međutim opozicija ovakve napade pravda potrebom za dolaskom na vlast ne bi li na taj način eliminisali čoveka kojeg ne mogu već više od deceniju da pobede na demokratskim izborima. Došli smo do toga da se demokratija svela na to ko će biti kreativniji u pretnjama ubistvom predsedniku Vučiću, a od toga nas deli samo jedan metak koji je opozicija, očigledno, namenila Vučiću, a u nameri da opet podjarme Srbiju i dovedu je do prosjačkog štapa", zaključila je Božićeva u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

ŠOK! Ne ide na EURO 2024 jer mu devojka previše dobro izgleda - pa je odlepio?! (FOTO/VIDEO)