JUVENTUS SE VRATIO U TRKU ZA LIGU ŠAMPIONA: Ide na noge redovnoj mušteriji

V.M.

30. 04. 2023. u 12:10

BOLONjA dočekuje ''staru damu'' iz Torina u poslednjoj utakmici nedeljnog programa Serije A.

ЈУВЕНТУС СЕ ВРАТИО У ТРКУ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Иде на ноге редовној муштерији

Foto: AP

Nakon serije od pet utakmica bez poraza (dva trijumfa, tri remija), domaćin je prošlog vikenda poražen od strane Verone (2:1). Pored tog neuspeha, Bolonja se nalazi na veoma dobrom osmom mestu sa 44 osvojena boda.

Ekipu sa klupe predvodi Tijago Mota koji radi fantastičan posao i brazilsko-italijnaski stručnjak je jedan od perspektivnijih u Evropi.

''Crveno-plavi'' retko gube kod kuće ove sezone i na 16 utakmica na ''Renato dal Ari'' pokupili su 27 bodova.

Sa druge strane, nakon što je odlučeno da mu se vrati 15 bodova, Juve se u potpunosti vratio u trku za plasman u Ligu šampiona. Sada je treći na tabeli i ima dva boda više u odnosu na petoplasiranu Romu i četvrtoplasirani Milan koji su juče na ''Olimpiku'' podelili bodove (1:1).

''Stara dama'' je u katastrofalnoj formi u prvenstvu, doživela je tri uzastopna poraza, ali dosta toga je bilo podstaknuto time što pre povrataka bodova nije imala šansu da se vrati u vrh tabele i fokusriala se na Ligu Evrope u kojoj je dogurala do polufinala u kojem će igrati protiv Sevilje.

Sada je priča drugačija i Alegri će upregnuti svoje izabranike koji će tražiti bodove protiv svoje redovne mušterije.

Na poslednjih deset duela ovih timova Juve je slavio čak devet puta, a viđen je i jedan remi. U prvoj polusezoni bilo je 3:0 za ''bjankonere''.

Dušana Vlahovića i dalje muči povreda i pod znakom pitanja je za večerašnji susret, sigurno će izostati Mojze Kean. Što se tiče domaćina, u njegovim redovima neće biti Arnautovića, Banjolinija, Sansonea i Sorijana.

Očekujemo tvrdu utakmicu u kojoj će ''stara dama'' osvojiti barem bod.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!