''LISICE'' SU KONAČNO SLAVILE: Lids sve bliži zoni ispadanja

V.M.

25. 04. 2023. u 09:40 >> 09:40

''PAUNOVI'' će dočekati Lester na ''Eland roudu'' u obračunu ekipa koje se bore za opstanak u Premijer ligi.

ЛИСИЦЕ СУ КОНАЧНО СЛАВИЛЕ: Лидс све ближи зони испадања

FOTO: Tanjug

Domaćin je za vikend doživeo novi poraz, ovoga puta bolji od njega bio je Fulam (koji je i dalje bez Aleksandra Mitrovića), tim neuspehom Lids je pao na 16. mesto i ima samo bod više od Evertona koji je prvi tim ispod crte. Sa druge strane, nakon više od dva meseca bez pobede, Lester je trijumfovao protiv Vulverhemptona (2:1) i tako pobegao iz zone ispadanja.

Borba za opstanak će biti jako zanimljiva do samog kraja ove sezone. Notingem forest koji je 19. ima samo dva boda manje od ''paunova'', a između njih su Everton i Lester koji imaju poen više od ''šumara'''. Donekle je prežaljen poslednjeplasirani Sautempton koji zaostaje četiri boda za današnjim gostom koji je prvi tim izvan zone ispadanja, ali ''sveci'' bi sa par dobrih rezultata mogli da se uključe u bitku.

Lids je u katastrofalnom ritmu i vezao je tri premijerligaška poraza. Redom su ga dobijali Kristal palas (1:5), Liverpul (1:6) i Fulam (2:1). Poslednju pobedu domaćin je ostvario početkom meseca kada je bio bolji od Foresta (2:1).

Najveći problem za četu Havije Garsije je veoma loša odbrana, primili su čak 63 pogotka u dosadašnjem toku takmičenja (samo je Bornmut više puta vadio loptu iz svoje mreže), a od poslednjih sedam susreta na šest su primili dva ili više gola.

U Jorkšir dolazi Lester koji je za vikend upisao zlata vrednu pobedu protiv Vulvsa. Iako su gubili sa 0:1 nisu se predavali i pogocima Ihenača i Kastanja upisali su prvu pobedu nakon deset utakmica bez trijumfa (devet poraza i remi).

''Lisice'' igraju dosta slabo van svog terena, što se i vidi u drugom delu sezone jer su na poslednjih pet gostovanja doživele čak četiri poraza uz podelu bodova sa Brentfordom.

Na poslednjih pet međusobnih susreta prednost ima Lester koji je slavio tri puta, dok je Lids upisao jedan trijumf, a viđen je i remi.

Domaćini će biti bez Adamsa i Dalasa.

Što se tiče gosta, Majk Din neće moći da računa na Džastina, Pereiru i Vestergarada, ali postoji mogućnost da se u ekipu vrate Medison i Barnes (koji je zatresao mrežu na poslednjih pet utakmica protiv Lidsa).

Ovo je obračun jednih od najgorih odbrana u ligi, oba tima imaju dosta dobre ofanzivce, vole da igraju otvoreno i zbog toga verujemo da će biti golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!