LALATOVIĆ MORA DA PRODRMA SVOJ NOVI TIM: Kolubara juri mesto u plej-ofu

V.M.

05. 04. 2023. u 11:30

NOVOSAĐANI dočekuju četu Veroljuba Dukanca od 18.45 na ''Karađorđu''.

ЛАЛАТОВИЋ МОРА ДА ПРОДРМА СВОЈ НОВИ ТИМ: Колубара јури место у плеј-офу

FOTO: M. Vukadinović

Nenad Lalatović je u Mladost GAT doveden kao trener koji je poznat po tome da ume da izvuče najbolje iz igrača prosečnog kvaliteta, ali to ne uspeva da uradi u svom novom klubu i od kada je zaseo na klupu domaćin je odigrao remi sa Spartakom (0:0), a nakon toga je poražen od Radničkog 1923 i Crvene zvezde (1:2, 4:2). 

Mladost je trenutno poslednja na tabeli sa samo 18 osvojenih bodova i očekuje je grčevita borba za opstanak, dodatno poražavajuć podatak za nju je da je doživela čak 18 ligaških poraza ove sezone, što je ubedljivo najviše u čitavoj ligi.

Potpuno je druga situacija u Kolubari koja je na veoma dobrom devetom mestu, ima bod manje od Radničkog 1923 i sa njim će se u preostala dva kola boriti za plasman u plej-of.  Na poslednjih pet utakmica, ekipa iz Lazarevca je ostvarila dve pobede, doživela isto toliko poraza i odigrala iznenađujuć remi sa Partizanom. 

Današnji susret biće obračun jednih od najgorih napada Superlige Srbije, domaćin je postigao samo 20 golova u dosadašnjem toku prvenstva, dok je gost 21 put tresao mrežu. 

Na prvom ovosezonskom međusobnom duelu viđena je podela bodova u Lazarevcu, 0:0.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)