VLAHOVIĆ BI FORMU IZ REPREZENTACIJE DA PRENESE U JUVENTUS: Srpski obračun u Seriji A

V.M.

01. 04. 2023. u 16:19 >> 16:20

''BJANKONERI'' dočekuju Veronu od 20:45 na ''Alijanc stadionu''.

ВЛАХОВИЋ БИ ФОРМУ ИЗ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ДА ПРЕНЕСЕ У ЈУВЕНТУС: Српски обрачун у Серији А

Foto: AP

Juventus se nalazio u odličnoj formi pre reprezentativne pauze i popeo se na šesto mesto tabele Serije A. Iako im je savez oduzeo 15 bodova, izabranici Masimilijana Alegrija se nisu predali i sada su prišli na ''samo'' minus sedam u odnosu na četvrtoplasirani Milan, tako da ih očekuje borba za plasman u Ligu šampiona u završnicii prvenstva. Sa druge strane, Verona je nakon dobrog otvaranja drugog dela sezone zapala u krizu, ne zna za pobedu na poslednjih pet utakmica i biće joj teško da izbori opsatanak u eliti.

U pet kola koja su prethodila pauzi, Juve je slavio četiri puta uz poraz od Rome. Poslednji triijumf domaćin je ostvario u velikom ''Derbiju Italije'' protiv Intera, jedini gol na utakmici postigao je Filip Kostić koji pruža fenomenalne partije i verovatno je najbolji igrač u ekipi ako bi gledali formu.

Ono što takođe raduje navijače ''stare dame'' je to što je Vlahović postigao tri gola u dresu reperezentacije za vreme pauze i nadaju se da najskuplje pojačanje u istoriji kluba može da prenese te igre u ''crno-beli'' dres.

Juve je vezao tri pobede kod kuće i posle Napolija je najbolji domaćin u ligi, na 14 utakmica na svom terenu osvojio je 33 boda.

Verona je u velikom problemu, što se i videlo u prošlom kolu kada je izgubila od tada poslednjeplasirane Sampdorije sa 2:1. Ekipa iz grada ljubavi je trenutno 18. na tabeli i zaostaje pet bodova za Specijom koja je prvi tim iznad crte.

Ta razlika možda na deluje toliko velika, ali ''plavo-žuti'' su osvojili samo 19 poena u dosadašnjem toku takmičenja.

Verona je u dosta lošoj formi i na poslednjih pet utakmica odigrala je tri remija i doživela dva poraza.

Domaćin će biti bez Paredesa, Pogbe i Rabioa. Mogući su i izostanci Kjeze i Bonućija koji su često povređivani ove sezone.

Što se tiče Verone, ona će biti bez Kopole i Anrija, a pod znakom pitanja je srpski reprezentativac Darko Lazović, ali po pisanju italijanskih medija biće spreman za meč i trebalo bi da ga vidimo od prvog minuta na terenu.

Očekujemo da Juventus rutinski odradi posao pred svojim navijačima i osvoji sva tri boda.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,84)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna