BARNLI JE NEZAUSTAVLJIV: Kompani sigurnim koracima ide ka Premijer ligi

N.P.

11. 02. 2023. u 11:39

LIDER engleskog Čempionšipa sastaje se sa Prestonom u meču 31. kola.

БАРНЛИ ЈЕ НЕЗАУСТАВЉИВ: Компани сигурним корацима иде ка Премијер лиги

Foto: Profimedia

Fudbaleri bivšeg belgijskog reprezentativca i zvezde Mančester sitija Vensana Kompanija su proteklog vikenda sa pola gasa savladali Norvič u gostima 3:0. To je domaćinu čak 19 pobeda od početka prvenstva. Ekipa Barnlija je lider na tabeli sa 65 bodova, sedam više od drugoplasiranog Šefild junajteda.

Tim Prestona u prethodne dve utakmice u šampionatu ima polovičan učinak. Nakon sjajne pobede nad Birmingemom 2:1, "snežno beli" su izgubili u prošlom kolu od Bristol sitija na svom terenu identičnim rezultatom. Gosti se nalaze na 11. mestu engleskog Čempionšipa uz 40 prikupljenih bodova.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba nije bilo pobednika 1:1. Barnli pod vođstvom nekadašnjeg asa Mančester sitija ide sigurnim koracima ka Premijer ligi, tako da očekujemo od domaćina da pred svojim navijačima na stadionu "Turf Mur" ostvari novi trijumf u prvenstvu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024