HOĆE LI SE SKUPOCENI ''PLAVCI'' UPALITI? ''Čekićari'' se bore za goli život!

V.M.

11. 02. 2023. u 08:15 >> 08:15

U lokalnom derbiju, Vest Hem dočekuje Čelsi na ''Olimpijksom stadionu'' od 13:30.

ХОЋЕ ЛИ СЕ СКУПОЦЕНИ ПЛАВЦИ УПАЛИТИ? Чекићари се боре за голи живот!

FOTO: AP/Tanjug

Domaćin je podigao formu u poslednje vreme i nalazi se tik izvan zone ispadanja, u prošlom kolu remizirao je sa Njukaslom na teškom gostovanju i sada će pokušati pred svojim navijačima da osvoji nove važne poene u borbi za opstanak. Čelsi je ove sezone potrošio 600 miliona evra ali nema rezultate koji pravdaju uloženi novac. Deveti su na tabeli i zaostaju deset bodova za ekipama koje se bore za plasman u Ligu šampiona.

''Čekićari'' na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima imaju tri pobede uz po poraz i remi. Trenutno su 17. na tabeli sa 19 osvojenih poena i gol-razlikom 18:26. Izabranici Dejvida Mojesa su dosta slabi kod kuće ove sezone. Na deset susreta pokupili su 13 bodova i ostvarili četiri trijumfa. Krajem prelaznog roka ekipu je pojačao iskusni Dani Ings u transferu vredom 12 miliona evra.

Najskuplje pojačanje u istoriji Premijer lige je debitovalo! Sjajni vezista Enco Fernandez je odigrao 90 minuta u remiju sa Fulamom, 0:0. Argenitnac je doveden iz Benfike za 121 milion evra i predstavljaće veliko pojačanje za slabašni vezni red ''plavaca''. Pored njega, Tod Bouli je u ovom prelaznom roku platio 100 miliona evra za Mihajla Mudrika i tako je doveo značajna pojačanja Grejamu Poteru koji se muči na klupi londonskog velikana.

Na poslednje tri ligaške utakmice Čelsi je ostvario jednu pobedu i dva puta je odigrao nerešeno. ''Plavce'' iduće nedelje očekuje osmina finala Lige šampiona u kojoj će ukrstiti koplja sa Borusijom iz Dortmunda.

Na prvom međuosbnom duelu ove sezone pobedu je odneo Čelsi rezultatom 2:1, krajem utakmice je Vest Hem izjednačio ali pogodak je poništen intervencijom VAR-a-

Domaćin će na ovom susretu biti bez Areole, Kornea, Kerera i Zume, dok je pod znakom pitanja Skamaka.

Grejam Poter u gradskom derbiju ne može da računa na Broju, Fofanu, Kantea, Pulišića, Mendija i Zakariju, a neizvestan je nastup Matea Kovačića.

Očekujemo jedan tvrd meč u duelu dve ekipe koje napadački nisu baš potentne ove sezone.

NAŠ TIP: |0-1&|| 0-2 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)