RAZIGRANI LAZOVIĆ OSTAJE SAM U VERONI: ''Zebre'' konačno prekinule crni niz

V.M.

30. 01. 2023. u 18:43 >> 18:43

UDINEZE dočekuje Veronu u poslednjoj utakmici 20. kola Serije A.

РАЗИГРАНИ ЛАЗОВИЋ ОСТАЈЕ САМ У ВЕРОНИ: Зебре коначно прекинуле црни низ

Foto: Profimedia

Domaćin je u prošlom kolu savladao Sampdoriju našeg Dejana Stankovića sa 0:1 i tako je prekinuo post od čak deset ligaških utakmica bez pobede, sa druge strane Verona se probudila na početku drugog dela sezone i sve je bliža izlasku iz zone ispadanja.

Udineze je imao sjajan start kampanje i jedno vreme je bio u samom vrhu tabele, ali je onda usledila već pomenuta crna serija od deset utakmica bez pobede koja je prekinuta golom Ehizibuea u samoj završnici utakmice sa Sampom. Domaćin se tim trijumfom zadržao na sedmom mestu koje vodi u Ligu konferencija i plasman u Evropu iduće sezone bi bio veliki uspeh za izabranike Andree Sotila. ''Zebre'' igraju solidno u Udinama ove sezone, na devet utakmica kod kuće osvojile su 14 poena.

Verona je u seriji dobrih rezultata i nakon pauze ima dve pobede, remi i poraz. U prošlom kolu savladala je Leće na ''Bentegodiju'' sa 2:0 golovima Depaolija i Lazovića. Gost sada zauzima 18. poziciju na tabeli i ima šest bodova manje od Specije koja je prvi tim iznad crte.

Grad zaljubljenih napustio je srpski reprezentativac Ivan Ilić koji se ponovo povezao sa bivšim trenerom Ivanom Jurićem i preselio u Torino na pozajmicu do kraja sezone sa opcijom otkupa od 16 miliona evra, tamo će zameniti Sašu Lukića koji se zaputio kod Mitrovića u Fulam. Darko Lazović će ostati jedini Srbin u Veroni, bivši igrač Crvene zvezde igra fenomenalno u nastavku prvenstva i na četiri meča je postigao tri gola i podelio jednu asistenciju.

Na prethodnih pet međusobnih susreta ovi timovi su potpuno ujednačeni. Viđene su po dve pobede na obe strane uz remi. Prošli duel bio im je u osmom kolu ovosezonske Serije A, u njemu je Udineze nakon preokreta slavio sa 1:2.

Kod domaćina su pod znakom pitanja Deulofeu i Masina.

Verona u Udine dolazi bez Davidoviča i Henrija, a upitni su nastupi Faraonija, Hrustića, Velosa i Verdija.

Očekujemo jednu zanimljivu, ujednačenu utakmicu u kojoj verujemo da domaćin neće biti poražen, kao i da će biti malo golova.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)