SRPSKI TRIO ČEKA GAZDE: Al Feiha ima nemoguću misiju protiv giganta iz Rijada

N.P.

26. 01. 2023. u 09:46

ČETA Vuka Rašovića sastaje se sa Al Hilalom u polufinalu saudijskog Super kupa.

СРПСКИ ТРИО ЧЕКА ГАЗДЕ: Ал Феиха има немогућу мисију против гиганта из Ријада

Profimedia

Fudbaleri Al Feihe su u svom poslednjem nastupu u prvenstvu glatko izgubili na gostovanju Al Itihadu 3:0. To je ekipi koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Vuk Rašović i za koju nastupaju bivši igrači Crvene zvezde i Partizana Milan Pavkov i Vladimir Stojković ukupno sedmi kiks nakon četiri odigrane utakmice od početka sezone. Domaćin trenutno zauzima 13. poziciju na tabeli sa 15 bodova, samo dva manje od Al Kaleja koji je u zoni ispadanja.

Tim Al Hilala ulazi u duel pun samopouzdanja posle dve uzastopne pobede u šampionatu nad Al Adalhom 2:0 i Abhom 2:1. Gigant iz Rijada se nalazi na drugom mestu elitnog ranga saudijskog fudbala uz 32 sakupljena boda, jedan manje od lidera i gradskog rivala Al Nasra.

Domaćin je u minulom okršaju ova dva kluba izgubio od popularnih "gazdi" rezultatom 2:0. Srpski trio čeka jako težak zadatak pred svojim navijačima, jer Al Hilal je mnogo kvalitetniji rival i favorit za ulazak u finale. Međutim, s obzirom na to da je u pitanju Kup duel, budite oprezni jer su iznenađenja moguća.


NAŠ PREDLOG: X2&2-5 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)