TIP SA OSTRVA: Može li Dandi odoleti "srcima"?

N.P.

24. 12. 2022. u 11:17

TIM Hartsa gostuje fudbalerima Dandi junajteda u utakmici 18. kola škotske Premijer lige.

ТИП СА ОСТРВА: Може ли Данди одолети срцима?

Profimedia

Četa Lijama Foksa je u svom poslednjem nastupu u prvenstvu izgubila na gostovanju Aberdinu minimalnim rezultatom. To je ekipi Dandi junajteda ček deseti poraz nakon 16 odigranih kola. Popularne "strahote" su poslednjeplasirani tim na tabeli sa 12 osvojenih bodova.

Fudbaleri Hartsa su proteklog vikenda pred svojim navijačima bili bolji od Kilmarnoka 3:1. "Srca" se trenutno nalaze na 4. mestu Premijer lige uz 24 osvojena boda i ostvarenom gol-razlikom 27:26. Domaćin je izgubio od kluba iz Edinburga na minula dva međusobna duela.

Fudbaleri Dandi junajteda posle pauze prosto moraju da krenu sa pozitivnim rezultatima ako žele da izbegnu ispadanje u niži rang. U današnjem okršaju, blagu prednost dajemo Hartsu zbog bolje forme i savetujemo da pokušate sa duplom šansom na goste uz minimum dva gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)